Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2-3 gyermekes anyukák, különbő...

2-3 gyermekes anyukák, különbőző volt a szülés?

Figyelt kérdés
Arra értem a kérdést hogy első babát hány hétre hogyan szülted?Illetve a másodikat?Mennyire volt különbőző a két terhességed?
2012. febr. 1. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Három gyerekem van. Minden terhesség más volt,és a szülések is. A két elsőt pár nap eltéréssel szültem a kiírttól. A fiamat 20 nappal később.
2012. febr. 1. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon különböző volt.

Eddig kettő, hamarosan a harmadik lesz aktuális.

Annyi biztos, hogy nem hordom ki végig őket, ez várhatóan így lesz harmadjára is, tehát ez hasonlóság, de időtartamban az első hosszabb és nehezebb volt sokkal.

Ja és a terhesség: egyre nehezebb, mondhatni ez a harmadik már brutál nehezemre esik. Persze nyilván azért is, mert már kettővel kell törődni közben, nincs idő pihengetésre stb.

De ami objektív: a tünetek, kísérőjelenségek egyre hamarabb jelentkeztek, egyre erősebben, a rosszullét a leghosszabb stb.

2012. febr. 1. 11:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

JA, a szülésről írtam azt, hogy hosszabb és nehezebb volt.

2

2012. febr. 1. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

mindkét fiammal elsejére voltunk kiírva(március és január), mindketten 21-én megérkeztek :)

nagyjából egyforma volt a két várandósság, talán a másodiknál az elején volt egy pici hányinger

most a harmadik babánkat várjuk, aki lány lesz... sokkal élénkebben mocorog a pocakban, mint a fiaim :) vele az első trimesztben viszonylag gyakori volt a hányinger és a szagok utálata (12. hétig)

32 hkm

2012. febr. 1. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
5 év különbséggel születtek a fiaim maga a terhesség annyiban volt más, hogy a másodiknál előbb jöttek a vérnyomásgondok jobban oda kellett figyelnem magamra, de érzésben nem volt sok különbség, még annyi hogy elsővel 2kg-t híztam és nagyon vizesedtem másodikkal 11 kg és semmi víz de lehet hogy pont azért mert jobban odafigyeltem. Maga a szülés is más volt elsőnél, magzatvíz elfolyással kezdődött, innentől még hat órán keresztül nem voltak fájások napra pontosan született összesen 12 óra alatt. A második 40 +4 napra született ő már keményebb dió igazából nem is tudom honnan kezdev számoljam a szülés kezdetét mert a fájások végülis több mint 24 óráig jöttek, otthon voltam végig mert ugyan nagyon is rendszeresek de gyengék voltak, mikor 5 percesre sűrűsödtek az kb hajnali 6 kor kezdődött 8-ra értünk a kórházba, és beöntés után mikor szülőágyra kerültem elmúltak úgyhogy oxi lett belőle. na innentől viszont 1,5 óra brutális fájdalmas de nagyon gyors.
2012. febr. 1. 12:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Az első szülésem 41. hétre indult be, 20 óra vajúdással érkezett meg a lányom. A második szülés 41+6-ra indítással, 4 óra vajúdással született meg a fiam. 15 hónap volt a két szülés között, a másodiknál a kitolási szakasz nagyon rövid volt. A terhességeimmel különösebben nem volt gond, a különbség az ételek kívánósságában volt.
2012. febr. 2. 10:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 3. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!