Hogyan lehet megelőzni a striákat?
Figyelt kérdés
15hetes kismama2012. febr. 3. 10:24
21/26 anonim válasza:
18 hetes vagyok, nem régóta kenegetem, BABE krémet vettem, mert azt nagyon sokan dicsérték, ha sokáig kenem a pocimat, mintha kicsit hámlasztaná a bőröm! Nem olcsó és nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a végeredmény!:)
Egy megfigyelés: már 2 helyen elrepedt a bőröm, de nem a pocimon, ahol kenem, hanem a két oldalamon, ahol már nem szoktam!
22/26 anonim válasza:
számít a kor, genetika, táplálkozás. mandulaolaj is nagyon hatásos, mindenképp fontos a hidratálás, mert segíti a bőrt a nyúlásban. nagyon fontos a megfelelő rendszeres folyadékbevitel, ez is befolyásolja a bőrt. és a finomított cukrok kerülése. értékes étkek. de ahogy írtam, ha vki arra hajlamos típus, akkor nem tudom ezek segítenek e, de ha alapvetően nem vagy az, a felsoroltak garantáltan segítenek, hogy megelőzd vagy csökkentsd, mint ami lenne belőle a végén.
23/26 anonim válasza:
Sehogy!Én észre sem vettem.nem voltak jelei mégis a terhességem legelején szanaszétt repedt a mellem.Nem fájt nem feszűlt nem viszketett csak repedt.
24/26 anonim válasza:
Sehogy, olajozzad, de nemhiszem h segít, esetleg nem feszít! :), Bár nekem nem lett sehol, 3 gyerek után.
25/26 anonim válasza:
Amikor utoljára voltunk a dokinál épp ott volt egy barátnőm is, bejött velünk UH-ra és neki mutattam a striáimat. Erre a doki azt mondta, nincs mit kezdeni velük, a kenegetés egy "jó foglalkozás", de sokat nem használ. A viszketés ellen viszont tényleg jó (ezt én mondom).
35 hkm.
26/26 anonim válasza:
A finomított cukrokról érdeklődnék az előzőektől. Felsorolnád mi számít annak!Köszi 13 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!