Hogyan lehet megelőzni a striákat?
Hát akkor igazán jó esélyekkel indulsz.
Én a harmadikat várom. Az első kettővel is 20-20 kilót híztam (majd 22-23-at fogytam elég gyors ütemben), és nulla csík, sehol. Pedig csak testápolót használok. Még azt is elfelejtem gyakran, vagy lusta vagyok este már. Így gyakran vakargatom is a hasam, még sincs semmi.
első
Szia!
sehogy :(
én az elejétöl kentem a hasamat,és szép is maradt egészen az utolsó hétig,akkor nagyon csíkos lettem,pedig azt hittem már megúszom!
Egy testépítőtől tudok egy jó receptet :) Vazelinba bele kell törni E vitamint meg Co-Enzym Q10-t, és azzal kell kenegetni.
Én tuti ezt fogom használni, persze eddig mindenki leszólt, hogy na egy hülye testépítő biztos tudja, de ők versenyzők, nagyon szét vannak szakadva mind, akik nem használnak semmit.
A krémek valakinek bejönnek, valakinek nem, én nem akarok azokkal kísérletezni..
Szia!
Anyukámnak se volt egy csíkja sem.Se tesómmal se velem.Nekem a fenekem és a mellem csíkos lett sajna, pedig olajozom magam minden nap.
Attól függ milyen erős a kötőszövet..
Ezek "édes" csíkok:)
Első terhességem alatt kentem mint az őrültek Milupa krémmel, mégis az utolsó 6 hétben úgy kirepedt a hasam, hogy az állatkertben simán összekevertek volna egy zebrával. Az évek alatt halványodtak, most a másodikkal nagyobb a hasam és előbb jöttek a csíkok, ami mókás benne, hogy feljebb szakadt ki a bőr.
A válasz: megelőzni nem tudod, mert az alkati kérdés, maximum késleltetni tudod illetve enyhíteni. Ha pedig megamáker vagy, akkor nem lesznek csíkjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!