Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AFP eredményből tényleg meg...

AFP eredményből tényleg meg lehet tippelni a baba nemét?

Figyelt kérdés
Most olvastam az egyik kérdésben adott válaszban. Hogy működik a tipp? Tegnap voltam 18 hetes UH-on és nem tudták megmondani a babám nemét, de megöl a kiváncsiság.
2012. febr. 1. 15:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
19%
Pont annyira lehet mint a has alakjából!
2012. febr. 1. 15:26
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
szerintem ne öljön meg a kíváncsiság mert úgyis várod és ha meg is tudod változtatni nem tudsz rajta maximum a gyerek ruha színén még kb 6 hét és már meg is mondják neked pontosan vagy előbb vagy menj el 3D re és ott mindent meg tudsz
2012. febr. 1. 15:28
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyosak vagytok, nem szó szerint öl meg a kiváncsiság, csak olyan jó lenne már a nevén szólítani és pár nem semleges színű cuccot vásárolni.

Utána olvastam és azt írják, hogy 1 alatt kislány, fölötte a kisfiúnak nagyobb az esélye. meg ugyanez 30 alatt lány és felette fiú, ha valakinek ilyen számot adnak meg AFP-re.

Nekem 1 alatt van, majd meglátom.

Van akinek ez bejött?

2012. febr. 1. 15:33
 4/16 anonim ***** válasza:
65%

Első vagyok..

Kislányomnál 1,8 mom volt

A tesónál aki már tuti kisfiú lesz 1,12 mom

2012. febr. 1. 15:38
 5/16 anonim ***** válasza:
52%

én erről még nem hallottam, de nekem akkor stimmel, hogy lány, mármint az eredményeimhez.

De megjegyzem, szerintem ez baromság

Ha pesti vagy, akkor tudok egy UH-s címet, ahol 5000-ért megnéznek, sima UH, de 20 éves tapasztalata van a nőnek, nagyon modern a gép, és nekem is ő mondta, hogy neki aztán mindegy hogy fekszik, akkor is látja a nemét.

Van ott 4D is, az 10ezer

2012. febr. 1. 15:38
 6/16 anonim ***** válasza:
35%
én vagyok az aki feltette az afp kérdést.nekem lett 1,2 és nekem kisfiam lesz!!20hkm
2012. febr. 1. 15:39
 7/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem, nem lehet, AFP-ből egyébként azt is alig lehet megtippelni, amit effektíve mérne, nemhogy a nemet. :))
2012. febr. 1. 15:40
 8/16 anonim ***** válasza:
63%

Biztos sokaknak bejött, de ez alapján még ne hívd őt sehogy, mert korántsem biztos.

Nekem 0,68 volt, sógornőmnek 0,5 és lányunk lett. De szerintem sok fiús anyukának is 1 alatti lett az értéke.

Itt egy lista, amiből megnézheted, hogy milyen nemre utal ez vagy az (persze csak játéknak jó):

[link]

[link]

Szerintem a kérdező is tudja, hogy nem az afp a döntő, és majd uh-n egyszer csak kiderül a neme, de addig szórakozásból lehet még kíváncsi.

9/16 anonim ***** válasza:
35%
Mármint nyilván önmagában nem ér semmit, a másik három értékkel együtt igen. :)
 10/16 A kérdező kommentje:

Igen, pesti vagyok, légyszi küld el a címet. köszi!

Válaszoló arányban azért van egy kis igazság benne, nem csak 50-50%. Igaz, nem is 100%.

2012. febr. 1. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!