AFP eredményből tényleg meg lehet tippelni a baba nemét?
Köszi, aranyosak vagytok, nem szó szerint öl meg a kiváncsiság, csak olyan jó lenne már a nevén szólítani és pár nem semleges színű cuccot vásárolni.
Utána olvastam és azt írják, hogy 1 alatt kislány, fölötte a kisfiúnak nagyobb az esélye. meg ugyanez 30 alatt lány és felette fiú, ha valakinek ilyen számot adnak meg AFP-re.
Nekem 1 alatt van, majd meglátom.
Van akinek ez bejött?
Első vagyok..
Kislányomnál 1,8 mom volt
A tesónál aki már tuti kisfiú lesz 1,12 mom
én erről még nem hallottam, de nekem akkor stimmel, hogy lány, mármint az eredményeimhez.
De megjegyzem, szerintem ez baromság
Ha pesti vagy, akkor tudok egy UH-s címet, ahol 5000-ért megnéznek, sima UH, de 20 éves tapasztalata van a nőnek, nagyon modern a gép, és nekem is ő mondta, hogy neki aztán mindegy hogy fekszik, akkor is látja a nemét.
Van ott 4D is, az 10ezer
Biztos sokaknak bejött, de ez alapján még ne hívd őt sehogy, mert korántsem biztos.
Nekem 0,68 volt, sógornőmnek 0,5 és lányunk lett. De szerintem sok fiús anyukának is 1 alatti lett az értéke.
Itt egy lista, amiből megnézheted, hogy milyen nemre utal ez vagy az (persze csak játéknak jó):
Szerintem a kérdező is tudja, hogy nem az afp a döntő, és majd uh-n egyszer csak kiderül a neme, de addig szórakozásból lehet még kíváncsi.
Igen, pesti vagyok, légyszi küld el a címet. köszi!
Válaszoló arányban azért van egy kis igazság benne, nem csak 50-50%. Igaz, nem is 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!