Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2100-as méhszáj 10héten?

2100-as méhszáj 10héten?

Figyelt kérdés
Ma voltam dr-nál 10hetes terhes vagyok 2100-as a méhszájam nem kevés ez egy kicsit 10hetes terhességnél holnap megyek hüvelyi uh-ra.Néha barnás pecsételésem van és elég sokat görcsöl a hasam nem mondott rá és nem is adott-rá semmit.
2012. febr. 1. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:

2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt

A legjobb 3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi!!

Gondolom óvatosságból küldött uh.-ra ....ha mész faggasd ki hogy mit gondol erről az értékről!!

A vérzés, görcsölés amitt lehet h kinyílt a külső méhszáj...ez elég korai

Nekem csak az utolsó hetekben kezdett kinyílni, addig végig 3000-es értékem volt.

Lehet amúgy hogy végig kell majd feküdnöd, pihenned mert elég korai a 2100-as érték..

Addig is kíméld magad!!!!!!

2012. febr. 1. 13:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem mondott a doki semmit mert felhívták az osztályra szülésre csak annyit holnap uh. Meg megkérdezte hanyadik szülés lesz (3.) megcsóválta a fejét majd elszaladt annyit mondott holnap találkozunk
2012. febr. 1. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:

első vagyok:

remélem minden oké lesz!!!!!

Pihenj sokat de tényleg!!!

És írj ha meg volt az uh és beszéltél vele!!!!!!!!

Mikor szültél amúgy utoljára??

Egy 2 gyerekes anyuka

2012. febr. 1. 13:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Jövő hónapban lesz 2 éves a kisebbik lányom és 8éves a nagy
2012. febr. 1. 14:01
 5/7 A kérdező kommentje:
A második terhességemnél 2000 indult a méhszáj és 32hetessen volt 2100-as előkerestem a kis könyvem és megnéztem.
2012. febr. 1. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:

hát akkor szerintem nálad csak előbb kinyílik.....

a két szülés között is elég volt a 2 év

szerintem ne aggódj, nem lesz baj!

2012. febr. 1. 14:06
 7/7 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta nem igazán jó hogy nyitva van. a 2000 még elfogadható, de a 2100-as a terhesség elején nem jelent jót irt fel magneB6. Sokat kell pihennem , és nem szabad nehezet emelnem A pihenést és az emelgetést nem tudom hogy oldom meg a 2 éves lánykám mellett, de majd valahogy menni fog.
2012. febr. 3. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!