Akinek túlhordás miatt indítani kellett a szülést, az az infúzió bekötésétől számítva mennyi időre szült meg?
Szia!
Ha a baba lefelé a szülőcsatornában helyezkedik el,akkor bekötik az infúziót mondjuk reggel és akár pár óra alatt is megszülethet a baba!Nekem az első terhességemben sajnos csak este jöttek az igazi fájások!A 2.nál bekötötték és 2 óra múlva már szoptathattam is!
Könnyű,gyors szülést,utánna jó babázást kivánok!Jó egészséget!
szia! nálam burokrepesztéssel indítottak, méhszájtágító zselé és csak azután jött az oxi.
az orvosom azt mondta, az indított szülések átlag 6 óra alatt megvannak (de lehet 2 óra is). sajnos én nem tágultam, így 12 óra lett belőle.
de az én esetem nem épp átlagos volt, szóval az átlag 6 óra inkbb az irányadó infó.
Szia!
Nekem 13 naptúlhordás után kötötték be az oxitocin infúziót, de a kisfiam így sem akart megszületni. Semmi reakciót nem váltott ki.
Szia
Nekem a dokim 10-kor burkot repesztett. Olyan 10:45 körül kaptam meg az oxitocint és 16:05-kor meglett a kisfiunk. (Első baba)
15:00 kor burokrepesztés.15:30 oxitocin.viszonylag jól tágultam.este 7 kor jöttek a tolófájások,és 20:00 kor császármetszéssel megszületett a kicsifiam.első baba volt
12hkmn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!