Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlhordás esetén mit csinálnak...

Túlhordás esetén mit csinálnak, ha problémamentes a terhesség?

Figyelt kérdés

Csütörtökre voltam kiírva, 2 naponta végeznek ctg-t, pénteken zárt volt a méhszáj teljesen, ctg-k szerint semmi gond a szívhanggal, fájások szinte nincsenek is, flowmetria is rendben, csak a lepény III-as fokú, szerdán kell majd mennem főorvosi bemutatásra(CTG+méhszájvizsgálat). Mikor indíthatják meg a szülést? Ha nincs gond, kérhetem, hogy még ne indítsák meg vagy ez orvosfüggő? Azt elfelejtettem mondani, hogy a Szent Istvánban szülök és nincs fogadott orvosom.

Valakinek van tapasztalata ilyen téren?

Köszönöm a válaszokat! :-)

2011. aug. 1. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem fogadott orvosom volt, vasárnapi napra voltam kiírva, a következő héten azt mondta az orvosom, hogy az azt követő hétfőn befektet a kórházba, és megindítják. Végül pénteken szültem, így nem volt rá szükség.

Ha nincs fogadott orvosod, akkor az, aki majd megvizsgál, fogja javasolni - vagy nem. Ha jók az eredmények, akkor szerintem kb. egy hét, ami a kiírt időpont után még esetleg javasolt.

De nem hiszem, hogy bármelyik orvos csak azért mondaná, hogy jobb lenne megindítani, mert pl. olyan kedve van, vagy neki az egyszerűbb. Szerintem fogadd el, amit majd mondanak, nem éri meg, hogy esetleg végül probléma legyen pl. a méhlepénnyel.

2011. aug. 1. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha semmi problema nincs, akkor 2 heten belul kell meginditani a szulest. Orvosfuggo, hogy mikor latja indokoltnak a meginditast.

A legjobb modszer ilyenkor (amit az orvosok is ajanlanak), hogy apucival gyakran es kiadosan szeretitek egymast.

2011. aug. 1. 23:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, ezt már felhoztam páromnak, de amúgy sem volt vmi "nagyétkű" velem ellentétben, úgyhogy neki a terhességem talán jól is jött.. :-)))

Persze, ha bármi is változna az eredményeken rossz irányba, és a doki javasolná a befekvést vagy az indítást, akkor nem ellenkeznék, nem akarok "ártani" a babónak, nem is azért írtam..

Köszönöm a válaszokat! :-)

2011. aug. 1. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!