Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák! Hány nap túlhordás...

Anyukák! Hány nap túlhordás után nézték nálatok, hogy tiszta-e a magzatvíz?

Figyelt kérdés
nagyon félek ettől a vizsgálattól,mert nekem nagyon fájt..-de már nem emlékszem mikortól nézték.jó lenne most megúszni ezt a részét.
2011. máj. 5. 17:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Debrecenben a 40. hét betöltésétől kezdve van minden másnap amnioszkópia, illetve nst felváltva.
2011. máj. 5. 17:58
 2/14 anonim ***** válasza:
ha kicsit is nyitva a méhszáj, akkor akár másnaptól. Ha nincs nyitva a méhszáj, akkor nem nézik (mert nagyon fáj), helyette flowmetriát (áramlásvizsgálatot) csinálnak, ami tul. képpen egy uh. Nekem amikor kezdtett nyílni a méhszáj (kb. fél ujjnyi) akkor nézték először, és nem fájt egyáltalán. Gondolom, ez dokifüggő is.
2011. máj. 5. 17:59
 3/14 A kérdező kommentje:
nekem sajnos nézték az első terhességnél akkor is amikor még zárt voltam,a falat tudtam volna kaparni kínomba..,és utána meg véreztem is.
2011. máj. 5. 18:11
 4/14 anonim ***** válasza:

Nkem 39+3 hetesen nézték, mert a doki szerint a méhlepény kezdett elöregedni. Én akkor már 2 cm -re ki voltam tágulva és egyáltalán nem fájt. Szinte nem is éreztem.

Ne aggódj emiatt szerintem, mert minden terhesség más. Lehet, hogy most megúszod. Kisfiút vagy kislányt vársz?

2011. máj. 5. 18:40
 5/14 A kérdező kommentje:
kislányt várok megint! a jövő7 szerdán töltöm a 40.hetet!!
2011. máj. 5. 19:24
 6/14 anonim ***** válasza:
nekem a 42. héten indították, a 40. héttől kétnaponta nst, minden másodiknál áramlásmérés a 41. hétig. akkor be kellett feküdnöm és további egy hétig minden nap 1 nst.
2011. máj. 5. 19:35
 7/14 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: mindezt fogadott doki nélkül, simán a Bajcsyban.
2011. máj. 5. 19:36
 8/14 anonim ***** válasza:
17:59-es vagyok. Meglepő, hogy zárt méhszájon át megcsinálták az elsőnél. Győrben az első babámmal több doki is vizsgált, mert az enyém még nyaralt, de mindegyik kihangsúlyozta, hogy zárt méhszájnál nem csinálják. Egyről tudok, aki a barátnőmnél csinálta (ő is a falat kaparta, vérzett is) és még aznap megindult nála a szülés.
2011. máj. 5. 20:26
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem a 40. héttől naponta nst.Nézték volna a vizet is,de annyira fájt már a vizsgálat is,hogy az orvosom nem bántott/félt,hogy bevérzek/

40+2 hétre szültem,teljesen tiszta volt a magzatvíz.

2011. máj. 6. 08:12
 10/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!!

remélem valamennyire már nyitva leszek,amikor vizsgálnak!

2011. máj. 6. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!