Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pécsen hány nap túlhordás...

Pécsen hány nap túlhordás esetén csinálnak magzatvíz vizsgálatot?

Figyelt kérdés
Ha van saját dokim, ő csinálja vagy épp akihez kerülök?
2011. aug. 7. 16:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem szimplán túlhordás miatt nem csinálnak ilyet,ha csak nincs kifejezetten ok rá.

Úgy tudom,hogy befektetnek kiírt nap után másnap,és legkésőbb rá egy hétre indítanak.Minden nap UH,NST,esetleg POSE,de egyébről nem beszéltek,pedig most voltam szülőszoba látogatásról,és ott erről is beszéltek.

2011. aug. 7. 20:16
 2/16 anonim ***** válasza:
20:16-os vagyok.Flowmetriára gondolsz?Vagy Ultrahangos magzatvíz vizsgálatra?Nem az aminocentézisre,ugye?
2011. aug. 7. 20:27
 3/16 A kérdező kommentje:
Az ultrahangosra gondolok. Szombatra voltam kiírva, holnap megyek a 2. pose-ra. Aztán felkeresem a dokim, remélem nem fektet be.
2011. aug. 7. 21:48
 4/16 anonim ***** válasza:

Írj hogy mi lett veletek.:)

Drukkolok!Nekem a tippem,hogy befektetnek,és hamarosan indítják is,ha nem jön magától!

Könnyű szülést és egészséges babucit kívánok!

33hetes Pécsi kismama!

2011. aug. 8. 10:24
 5/16 A kérdező kommentje:

Szi!

Megvolt a pose, semmi...megvizsgált a dokim,semmi..zárva vagyok...UH: 3,500gramra becsülik, III fokban érett lepény, minden rendben....szerdán újra pose+doki. Mindenki megszül, csak én nem ...:-(

2011. aug. 8. 12:53
 6/16 anonim ***** válasza:

Az szép eredmény!Előbb utóbb kibújik,legfeljebb csalogatni kell.Meddig fognak hagyni?

Lehet,hogy szerdától megindul a Pose-tól.Ott kapsz oxitocint,ugye?Az csak megindítja már a kis lustikádat!

Megkérdezhetem ki a dokid?Én a Bódis profhoz járok,remélem szülésnél nem fog épp "csavarogni" valamerre. :)

2011. aug. 8. 19:08
 7/16 A kérdező kommentje:
A szerdai már a 3. oxis nst-m lesz, de eddig egyik sem hozott nagy keményedéseket. Nekem a Gőcze a dokim, azt mondta szerdán próbáljam meg megkeresni(sűrű napja lesz, 3orvost helyettesít), de legkésőbb pénteken mindenképp.
2011. aug. 8. 21:54
 8/16 A kérdező kommentje:
Megmutatta már magát? Fiú vagy lány?
2011. aug. 8. 21:55
 9/16 anonim ***** válasza:

Gőczéről jókat hallottam eddig,nem hiába elfoglalt!Gondolj bele,hétvégére legkésőbb babázhatsz!

A mi babánk kislány,és még ki kell bírnom 7 hetet,belőled kiindulva lehet,hogy még többet.

Én már annyira türelmetlen vagyok!:)

Nálatok már lepörgött a homokóra,és ez nagyon izgi!

Szorítok nagyon,feltétlenül jelentkezz,ha történés van,akár privibe is,persze csak ha már rá érsz egy csöppet!

"Egy kalappal nektek" :)

2011. aug. 9. 08:41
 10/16 anonim ***** válasza:

Te babád fiú vagy lányzó? És a neve?

Nálunk Nikoletta Hanna érkezik majd.

2011. aug. 9. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!