36. hétben vagyok és sokan azt mondják, pici a hasam.98 cm a körfogata, aggódnom kellene? Nem nagyon híztam az elmúlt 2-3 hétben, tartom a 62 kg-ot. Összesen eddig 12 kg a gyarapodásom.
Egyáltalán ne izgulj, a has mérete nem utal a baba méretére. Nekem is alig van hasam 31 hetesen, de uhon a babám még nagyobb is, mint a korához kéne legyen.
Ne félj, ilyeneken ne stresszeld magad.
Abszolut alkati kérdés, kinek mekkora hasa van.
Nyugi:-)
Én örülnék neki,ha csak 98 centi lenne a pocim körbe.Amikor 2 hete utoljára mértem,akkor volt 110 centi,és még csak a 33. héten járok.
Ne aggódj!Ez nagyon alkati kérdés.A csípő meg egyáltalán nem befolásolja,hog hol a baba,ugyanis nekem nagyon széles a csípőcsontom,és mégis nagy a pocim,csak annyiban járok jobban,hogy nem feszegeti a csípőmet,mert van elég helye.
Akkor nincs semmi gond, ha figyelsz a súlygyarapodásra.
Grtaulálok nektek! :)
Szia!
Én is pont 164 cm vagyok és 49 kg-mal kezdtem a terhességet. 61-62 kg-mal mentem szülni (a 40.héten) és ekkor a hasam 95 cm volt. Nekem is mindenki mondta, hogy kicsi a hasam, a szülés előtt 2-3 héttel még úgy néztem ki, mint aki csak a 6. hónapban jár. Nekem az orvosom is azt mondta, hogy ez teljesen alkati dolog, nem kell aggódni miatta. A kislányom pont 3 kg-mal született, szerencsére minden rendben volt vele. Ne aggódj, neked sem lesz semmi gondod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!