Nem tudom ez normális? Minden rendben? 24. héten (kórházba voltam) voltam utoljára uh-án! Most 30 hetes vagyok! Miért csak a 32. héten küld el leközelebb uh-ára? 85kg vagyok most és 100 cm a körfogata a pocimnak, mekkora lehet a baba?
Ha nincs dokid, akkor összesen 4-szer kell megjelenni orvosi vizsgálaton, szerintem ezért nem voltál azóta.
1- 12-13. heti UH
2- 18-19. heti UH
3- 28-31. heti UH
4- 36-37. heti UH
Hogy mekkora a babád súlya, azt az UH-n mért adatokból szokták megmondani a dokik.
Az egyik oldalon az írták, hogy 30 hetesen 1450g a magzat súlya.
Nekem a 24. hetes UH után 32 hetesen kellett menni legközelebb, utána majd 38 hetesen.
Nekem 32 hetesen 2300 grammra becsülték a bébit :)
Ne aggódj ezen. Én 24. hetesen voltam egy UH-n, utána volt egy 4D 26. hetesen, azóta semmi. Most megyek kedden, és pénteken töltöttem a 31. hetet. A dokimnál voltam, rápillantott a gyerekre, de őt csak a szíve érdekelte, a méreteivel nem foglalkozott, sajnálatomra. Már kiváncsi vagyok nagyon, hogy mekkora!
Szóval a kötelező protokoll szerint 32. hétig kell menni, majd azt hiszem 36. vagy 38. héten.
Ha nincs baj, nem kell mindig zargatni a pocaklakókat, fejlődnek ők, ahogy kell:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!