Egyedül maradok a babával vagy csak megijedt?
Szia!
Szerintem bepánikolt rendesen.
Nem feltételezem róla, hogy egy féreg.
Az is benne lehet a dologban, hogy édesanyapicifia, és amikor anyjáról témáztatok, megsértődött.
NEM megsértetted, hanem ő sértődött meg!
Hagyhatod picit megnyugodni, de mivel az ő farkából való a gyerek, azt hiszem 1 hét elegendő arra, hogy átgondolja a közös jövőtöket, és az ő felelősségét.
Én nagyon remélem, hogy kibékültök, és nagyon sajnállak téged,hogy így kellett ezt a dolgot megélned!
Pasik ilyen beszarik, biztos csak hideg zuhanyként érte a dolog.
Ha amúgy anyósod nem rosszindulatú veled és nem hangolja ellened, akkor ő is megerősíti, hogy béküljetek ki. Esetleg anyóst felhívni, hogy ő hogy látja a dolgot és mi a pálya most náluk? Attól még, hogy nem akarsz odaköltözni hozzá, nem kell ezt elsunnyogni, ha rákérdez erre mondd meg, hogy neked Anyukád a támaszod bármennyire is szimpatikus ő, de szerinted ha otthon kell lenned gyesen valakivel 2-3 évig akkor az a valalki az a Te anyukád legyen aki 24 éve közel áll hozzád, ezt csak megértheti.
Amúgy meg remélem megoldódik hamarosan, majd írd meg
Ne hari, nem bántani akarlak, de a párodnak abban igaza van hogy nem most kellett volna gyereket vállalni!!!!!!!!!
- fél éves kapcsolatba én nem vállalnék gyereket, főlleg hogy nincs munkám!!!! Miért nem mentél el előtte dolgozni hogy kapj normális tgyást, gyed-et??? Írtad hogy albérletbe laktok uh az egyből látszik hogy nem tehetitek meg hogy csak 25-ezret kapj havonta...mert így ennyit fogsz...
A párodnak tök igaza van h elhalasztotta a dolgot...csak hát leginkább bele sem kellett volna fognotok ilyen anyagi körülmények közt....Tényleg nem bántásból mondom!!
Remélhetőleg a párod is belátja hogy ő is ugyan olyan felelős mint te, hisz először azt mondta h akarja a gyereket...ez pedig nem olyan dolog hogy csak úgy meggondolja...uh remélhetőleg felvállalja az apa szerepet, és mellettetek lesz!
(bár érthetőek az aggájai, mert így csak az ő fizuja lesz 3 emberre és ez rémisztő....ráadásúl valamelyik nagyszülő nyakára költözni sem fer...még akkor sem ha szeretnek és támogatni akarnak titeket!!!! )
Uh adj időt neki.....
ha nem áll melléd anyagilag a szüleid támogatnak majd?
Amúgy 7.-e után védekeztetek?????Mert akkor már Te is tudtad hogy nem akar gyereket most.....
De ő csak január 7.én szólt,és akkor már 2 hetes terhes voltam!.......
Máshol meg azt írtad hogy akkor foganhatott a baba...akkor most hogy volt??????
amúgy nem mentség hogy nem volt otthol gumi.....a gyógyszerért is el kell menni...
amúgy én akkor elmondtam volna h oké, akkor mostantól védekezünk, de ha mégis terhes vagyok akkor válljuk...szerintem ha így csinálod akkor nem lenne vita..
amúgy szerinted tudja egy pasi hogy hogy kell gyógyszert szedni ???
szerintem gőzük nincs...lehet azt hitte szeded és minden oké....mindezeket figyelembe véve végülis érthető hogy csalódott és mivel nem védekeztél utána sem érthető hogy azt hiszi csőbe húztad...de 50-50% a felelősségetek a dologban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!