Mit kell a védőnőnek néznie, amikor otthon látogatásra megy?
Sziasztok!
A barátnőm 13 hetes terhes, és tegnap volt kinn nála a védőnő, hogy körbenézzen, hogy milyen körülmények között élnek stb.
Nagyon el van keseredve, mert hogy azt mondta a védőnő neki hogy nagyon le van lakva a ház, meg hogy elég régi építésű stb. Fél hogy netán elveszik majd tőle a babát ezért. Amúgy rend és tisztaság van náluk.
Nálam is többször volt kint a védőnő, de egyszer sem nézett szét a lakásban. Pedig amikor először jött, akkor még meg is kérdeztem, hogy körbevezessem-e, merthogy én azt gondoltam, hogy ezért jön. De közölte, hogy nem azért van itt, hogy végigvizsgáljon minden helyiséget, hanem hogy velem beszéljen.
Nekem amúgy szerencsém van, mert jó fej a nő, és mondta, hogy a baba megszületése után sem fog éjjel-nappal a nyakunkra mászni, de ha gond van, bármikor hívhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!