Csupa láz vagyok, per pillanat 38,3 17hetesek vagyunk. Bevettem egy panadolt, de semmi! Hány óránként szabad?
És te hány éves vagy?
A felnőttek 4 óránként vehetnek be 1 szemet.
Igen 4 óránként!Algopirynt is próbálhatod!Nekem azt adtak a kórházban mikor belázasodtam terhesen!
ÉS a borogatás gyakori cserével mehet homlokra csuklóra bokára!
Jobbulást!
Kedves 1. válaszoló, nem tőled kérdeztem a korodat!
:)
A kérdező mondta azt, hogy mind a ketten 17 hetesek:D:D:D
Nekem kb 17-18 hetesen volt 39 fölötti lázam. 39,6 volt azt hiszem a legmagasabb amire felment. Hívogattam az ügyeletet többször hogy mit tegyek, ők a hűtőfürdőt, és a hideg vizes lepedőbe csavarást ajánlották. Kipróbáltam, nekem egyik sem használt, sőt, valószínűleg fordítva lehetek összerakva, de nekem ezektől feljebb ment. Én Rubophent és Panadolt vettem be kb 4 óránként, bár nálam azok sem használtak.
Mai napig nem tudom mi volt ez, de szerencsére másnap reggel már nem volt olyan vészes a lázam (kicsivel 38 fölött), majd délutánra elmúlt. Akkor jutottam el dokihoz, aki megnyugtatott, hogy még ilyen magas láz sem veszélyes a babára. Nemsokára megszületik, és egyelőre minden oké, úgyhogy csak nyugi!
Mielőbbi jobbulást kívánok, és holnap látogasd meg azért a dokidat!
Sziasztok!
Ügyelet lett a vége tegnap,3órát voltam bent,míg lecsepegett 2infúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!