Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor jön el a nagy pillanat?...

Mikor jön el a nagy pillanat? Közeledik?

Figyelt kérdés
Sziasztok 3 napja vannak jóslóim,iszonyatosan front érzékeny vagyok (orvosom mondta,hogy szülést befolyásolhatja),holnap után leszek 36 hetes.Szerintetek közeledig a nagy pillanat?Mikorra várhatom jóslók mikor jelentkeznek terhesség alatt átlagosan?
2010. márc. 18. 07:09
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja igen a külső méhszájam 3hete 1cm-re nyitva volt.
2010. márc. 18. 07:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Akár egy hónapig is lehet jóslód, és még ne akarj szülni, jobb, ha a 38, hétig bent vannak a babák, sokkal alkalmazkodóbbak, jobban szopnak, stb. nekem is voltak a 36 . hét körül jóslóim, és a 41. héten szültem.
2010. márc. 18. 08:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nekem már a 34 héttől voltak jóslófájásim de a 36 hétben nem kellene még szülni ha nem muszály ezért pihenj amennyit csak tudsz.Ne sokat sétálj a lépcsőzést és egyéb dolgokat kerüld hogy ne nyíljon tovább.Ne simogasd a pocakod csak tedd rá a kezed ha szeretgetni akarod és ne fürödj semmiképp azt már nem szabad ha nyílik a méhszáj langyos vízben tusolj mert a meleg víz is méh összehúzódásokat csinál.Szóval jó lenne még 2-3hetet kihúzni valahogyan.
2010. márc. 18. 08:56
 4/4 anonim ***** válasza:
28. héttől nyitva a külső méhszáj, és a 31. héttől fokozatosan vannak jóslók is. 3 napja voltam orvosnál 2110 lett az eredmény, én is front érzékeny vagyok és állítólag a hidegfront szokott galibát okozni, ráadásul ha jól néztem márc. utolsó hetében telehold is lesz. Az orvos szerint is lehet bármi, a baba szépen illeszkedett. Akkor már 38 hetes leszek. Ha őszinte akarok lenni, remélem kihat ránk a hold vonzása :) Nagyon várom már, hogy megszülessen a baba. 36 h km.
2010. márc. 18. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!