35. héten vagyok. Enyhe vérbőség érzés van a derekamban. Olyan érzés, mint amikor meg akar jönni. Közeleg a pillanat?
Figyelt kérdés
Ez mitől lehet? A szülés pillanata közeleg, szerintetek? Volt valakinek hasonló tapasztalata?2010. máj. 12. 11:04
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezek még csak jósló fájások...igaz nekem a szülésem is hasonló fájdalmakkal kezdődött..de azt érezni fogod ha igazi...amúgy is még kicsit korai lenne...kitartás
2/2 anonim válasza:
Igenm közeleg, már csak 4-5 hét van hátra. :) Komolyan, egyre több oilyen érzés lesz, nekem szó szerint van, hogy rohanok a wc-re, mert pont olyan, mint mensi közben... De semmi... Ez a jóslófájás egyik formája a sok közül. :)
37 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!