Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek visszeres lett a nemi...

Akinek visszeres lett a nemi szerve terhesség alatt, az mikor alalkult ki, a terhesség hányadik hetében (kb)?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a 30. hét után, nem tudom pontosan mikor, de a végére már nagyon durva volt, rettegtem tőle, h nem fog elmúlni. De gyönyörűen visszahúzódott, mire eljutottam oda, hogy megnézzem, már hűlt helye volt! :)
2012. jan. 30. 14:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Előtte volt valami más keringési rendellenességed? (visszér lábon, aranyér?)

2012. jan. 30. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Nekem lett egy nagy pukli, totál bedagadt az egyik oldal. Szerintem visszér volt, vmikor a végén alakult ki, talán 28-32 között. Teljesen elmúlt :)
2012. jan. 30. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Valamikor a terhesség vége felé alakult ki, nagyon durva visszereim voltak, meg is nézettem a dokival. De azt mondta,szülés után elmúlik. És tényleg így lett. Olyan gyorsan eltűnt,hogy csak lestem,hogy nincs.
2012. jan. 30. 15:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát Lányok, remélem, nekem nem lesz... fáj is? Mert ugye a lábon a visszerek fájnak...
2012. jan. 30. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
SZia! Első válaszadó vagyok. Mivel állómunkát végeztem előtte, nekem voltak már visszereim a lábamon, de nem olyan durvák, csak látszottak már. Nemi szerven nem mindenkinek jön ki, de nekem nem fájt, csak rém ijesztően nézett ki. Én előtte nem is hallottam ilyesmiről és kicsit meg is ijedtem, hogy mi a franc az :D De nem kell félni tényleg, mert szülés után szépen visszahúzódnak.
2012. jan. 30. 22:21
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi. Ha nem fáj, akkor nem baj :) megnyugodtam.

OFF

A lepontozót nem értem, mi köze az én kérdésemhez? Én mindenki válaszát hasznosnak ítéltem meg, akinek nem az, az menjen máshova olvasni, vagy írojn ki saját kérdést és azt pontozza le!

ON

2012. jan. 31. 12:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia kedves Kérdező!

Én sem értem a lepontozót, úgy látszik van, aki csak azért olvasgat, hogy lehúzza mások pontjait. Én két gyerekes anyuka vagyok, elég sok gondom-bajom volt mind a terhesség alatt, mind az első időszakokban, de túl vagyunk rajta szerencsére. Én is sok segítséget és erőt kaptam a fórumokból, ezért gondoltam, h én is leülök néha és igyekszem segíteni másoknak.

Tegnap 89 pontról indultam, egy óra alatt eljutottam 82-re, csupa jóindulatból!

Hát ettől el is megy a kedve az embernek...

Neked viszont minden jót kívánok! :)

- az első válaszadó -

2012. jan. 31. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!