Ti milyen módszerrel sterilizáltok majd a babának?
Figyelt kérdés
Én vettem ilyen műanyag mikrós sterilizálót,de nem hinném, hogy ez elég.Sterilizáló folyadékhoz mit szóltok?Ti vettetek?2012. jan. 30. 11:06
11/13 anonim 

válasza:

De jó! Én is tettem fel kérdést pár napja ezzel kapcsolatban. Majdnem megköveztek miatta, mert a forralást gondoltam sterilizálásnak. Biztos nagyon nehéz az elején egy picivel, de régen sem volt sterilizáló, sőt még eldobhatós pellenka sem. És még is volt rá idő. Vagy akkor hoszabb volt egy nap 24 óránál?
Lehet fertőtleniteni aki akar , én ezért nem fogok pénzt adni. 33+3hetes kismami.
12/13 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy nem jó ha kifőzöd a dolgokat egy szóval sem.Csak kérdeztem, hogy tapasztaltabb anyukák, hogy csinálják.
Köszönöm a válaszokat:)
2012. jan. 30. 14:46
13/13 anonim 

válasza:

Én Chicco sterilizáló folyadékot használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!