Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 11. héten a mellem...

Ha a 11. héten a mellem leereszt, az rosszat jelent?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 08:20
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem a 2 terhesség alatt semmi változás nem történt a mellemmel kapcsolatban, főleg nem az elején...nem mindenkinél jelentkezik duzzadás-növekvés-fájdalom...mégsem volt semmi baj. nálad sincs. nyugi:)
2012. jan. 30. 09:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmi rosszat. Nekem pl. már jó pár hete leeresztett 13. hétben vagyok, aztán tegnap este megint bedurrant. Ez összevissza van. De pl általában a 12 hét felé szűnnek is a tünetek. Lehet neked hamarabb, de lehet hogy már nem is jön vissza. Nekem a dokim azt mondta, hogy teljesen értelmetlen a tünetekből kiindulni, mert abszolút semmire nem utal, ha van, ha nincs , elmúlik. Sok mindenen múlhat, pl front, de még az is befolyásolja, hogy alszol, milyen passzban vagy aznap, szóval azért ebből bármilyen következtetést levonni teljesen felesleges aggodalom! Így nyugizz meg! boldog babavárást!
2012. jan. 30. 10:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem mérvadó, köszönöm :)
2012. jan. 30. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!