Most töltöttem be a 10. hetet. Lassan mintha szűnne a borzalmas émelygés, hányinger. Ez így normális szerintetek?
Figyelt kérdés
Annyit olvasni 20 hetekig hánynak... Csökkenhet ilyen hamar a kellemetlen érzés?Reggel gombócot éreztem a torkomban, és farkaséhséget, előtte meg undor és nyálcsorgás,öklendezés...
Első terhességem fiú--abszolút tünetek nélkül éltem meg , sokszor alig hittem el babás vagyok...
2012. jan. 30. 06:28
11/11 anonim válasza:
Én a 8. hétben vagyok, ritkán hányok, eddig csak egyszer. Nálam az vált be, ha elkap a hányinger, öklendezek, de nem jön semmi, akkor, ha tehetem iszok egy pohár vizet és eszek vmit, mindegy mit csak egyek, aztán elmúlik általában. Szerintem a gyomorsav kavar, azért van, ha nincs dolga jön a hányinger. Persze nem híztam még talán max. 1 kg-t. Sok gyümölcsöt eszem, nekem a narancssárga színűek jönnek be. Életemben nem ettem ennyi narancsot, sütőtököt, mandarint, barackbefőttet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!