Most őszintén! Csak engem zavar a sok nyafogó kismama?
Nálam egy nemrégi kédés tette be nagyon a kaput...jajajaj így császár úgy nem fordul,nincs remény...nem értem mit nyavalyog azért valaki mert nem szülhet simán!? Nekem ugyan nincs még gyerekem, most 11 hetes vagyok de én már lerendeztem a dokival hogy császár legyen, sokba került, de megérte! A pasim is mondta hogy sokkal jobb a császár, legalább nem vagdossák odalent össze az embert és nem lesz gondunk utána a szexel! Nemhogy örülne a csajszika, mikor annyian panaszkodnak itt arról hogy mióta simán szültek, fél éve 1 éve nem megy a szex mert fáj nekik, akinek császár van, annak meg se nyekken. Ez meg itt rinyál nekem mikor örülnie kellene hogy neki mégcsak fizetni sem kellett érte, a természet elintézte magától, nekem meg súlyos összegeket kellett fizetnem és még kell is ugyanazért ami neki ingyen van... :S
Titeket nem idegesítenek az ilyen hisztis emberek??
Az olyan, amit említettél, nem idegesít!
Viszont a te hozzáállásod annál inkább.
Szerintem te rinyálsz a szüléstől, ezért akarod magad megcsászároztatni. Tudod nem kevés ismerősöm lett császáros és a mai napig vannak problémáik. Van amelyik már 5 éve, 3 éve, 1 éve szült...
A csaszi utáni napok pedig sokkal rosszabbak, mint a sima szülés utáni. Tudom mit írok, már szültem.
Te vagy a hisztis, nem csak arra kéne gondolni, hogy szüléskor vagdlnak, meg varrnak, és hogy utána a szex ilyen meg olyan. Nem minden a szex, de gondolom vagy kb. 20 éves.
Csaszi után más fog fájni, de nem írom le hogy mi és mennyire, kívánom, hogy tapasztald meg és akkor majd rájössz, hogy mennyire megérte lefizetni a dokit...
Ez tuti h kamu kerdes!
Hogy lehet ekkora hulyeseget kerdezni?
Minek neked az a gyerek?Megtudnad mondani?
Biztos vmi 16 eves kis tini vagy aki nem tudja mivel eltolteni az idejet.
Tudod h mi a legfeltunobb a kerdesedbe?
Hogy "pasidnak" emlegetted a parodat.En itt a Terhesseges topikba meg nem olvastam h barmelyik kismama igy emlegette volna a parjat.Meg az se akit esetleg igy terhesen hagyott el a parja.
A "pasi" a mai kamaszok korebe nepszeru elnevezes a himnemu egyedekre.
Ez volt az elso amivel lebuktattad magadat!
A masik ez a 11 hetes.Ilyenkor meg a legtobben azon izgultunk h a baba megmaradjon.En kulfoldon elek,itt 12 hetes kor utan mennek a kismamak az elso vizsgalatra mert addig a baba konnyen elmehet.
Mondjuk ha tenyleg melyen a zsebebe nyul vki az lehet h "meggyozi a dokit".
A harmadik ami nagyon tetszett:"a pasim is azt mondta h jobb a csaszar stb.."
A pasid hanyszor szult eddig?Vagy honnan tudja h milyen a csaszar?Egyaltalan h milyen a szules?
Ezt csak az tudhatja aki ateli a szulest.
Bar vannak itt a forumon is normalis ferfiak akik a parjuk mellett allnak de meg ok is megmondjak h majdnem sirtak tehetetlensegukbe h nem tudtak segiteni a parjuknak a vajudas es szules kozben.
A "sulyos osszegeket" meg inkabb a babara kellene kolteni,nem gondolod?
Amugy par het mulva szulom az elso gyermekunket es nagyon remelem h normal uton fog sikerulni.Nem irigyelem szegeny csaszarosokat.
Remelem a sok valasztol elgondolkozol es orulj neki h meg mindenki szepen irt neked.
Engem is zavarnak, nem csak téged.
Minek akarnak gyereket ha nem válalják el a velejáró kellemetlenséget.
36 hetes kismama. (aki ugyszint császáros lesz)
Nagy "Fel!" ujjacskát az utolsónak!
Nem baj, tévedni emberi dolog! Majd megtudja a kedves Kérdező is!
Neked meg, kedves Utolsó, mielőbbi gyógyulást kívánok, jó babázást! (Az 1. 3 hét a legrosszabb, utána már könnyebb lesz!)
Üdv: 06:38-as császáros anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!