Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most őszintén! Csak engem...

Most őszintén! Csak engem zavar a sok nyafogó kismama?

Figyelt kérdés

Nálam egy nemrégi kédés tette be nagyon a kaput...jajajaj így császár úgy nem fordul,nincs remény...nem értem mit nyavalyog azért valaki mert nem szülhet simán!? Nekem ugyan nincs még gyerekem, most 11 hetes vagyok de én már lerendeztem a dokival hogy császár legyen, sokba került, de megérte! A pasim is mondta hogy sokkal jobb a császár, legalább nem vagdossák odalent össze az embert és nem lesz gondunk utána a szexel! Nemhogy örülne a csajszika, mikor annyian panaszkodnak itt arról hogy mióta simán szültek, fél éve 1 éve nem megy a szex mert fáj nekik, akinek császár van, annak meg se nyekken. Ez meg itt rinyál nekem mikor örülnie kellene hogy neki mégcsak fizetni sem kellett érte, a természet elintézte magától, nekem meg súlyos összegeket kellett fizetnem és még kell is ugyanazért ami neki ingyen van... :S

Titeket nem idegesítenek az ilyen hisztis emberek??

2009. máj. 29. 22:54
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
86%
Köszönöm szépen, rendben van a szexuális életem, gyönyörű gyereket szültem természetes úton egy gyönyörű és harmonikus vajúdás után, ha rajtam múlna, már holnap mennék újra a szülőágyra!!! És azzal nem leszel előrébb, hogy császároznak, mert a szexet kivéve mindenféle más szempontból csak hátrányodra válik hiszen nem egészségügyi és életmentő műtétről lesz szó részedről. Akinek az orvos javasolja, annál megértem, de azért érdekelne a gyerekhez való hozzáállásod érzelmi szinten. MInden normális nő arra vágyik, hogy megszülhesse a gyerekét. Tudod: különböző hormonok felszabadulása, első pillantások, édesapa jelenléte a szülésnél, stb... Úgyhogy én csak sajnálni tudlak, hiszen nem egészségügyi kockázatok miatt "kényszerülsz" a műtéti "szülésre"...
2009. máj. 30. 13:35
 42/50 anonim ***** válasza:
86%

Az olyan, amit említettél, nem idegesít!

Viszont a te hozzáállásod annál inkább.

Szerintem te rinyálsz a szüléstől, ezért akarod magad megcsászároztatni. Tudod nem kevés ismerősöm lett császáros és a mai napig vannak problémáik. Van amelyik már 5 éve, 3 éve, 1 éve szült...

A csaszi utáni napok pedig sokkal rosszabbak, mint a sima szülés utáni. Tudom mit írok, már szültem.

Te vagy a hisztis, nem csak arra kéne gondolni, hogy szüléskor vagdlnak, meg varrnak, és hogy utána a szex ilyen meg olyan. Nem minden a szex, de gondolom vagy kb. 20 éves.

Csaszi után más fog fájni, de nem írom le hogy mi és mennyire, kívánom, hogy tapasztald meg és akkor majd rájössz, hogy mennyire megérte lefizetni a dokit...

2009. máj. 30. 14:03
 43/50 anonim ***** válasza:
90%
Hát nem tudom neked minek gyerek,hisz ugy tünik a sex fontosabb neked mint az a szerencsétlen gyerek.
2009. máj. 30. 14:05
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, ha valaki nem akar császárral szülni. Egyébként azt mondják és tapasztalta is a sógornőm, császár után nehezebben mehetnek le a kilók és a bőr is csúnyább maradhat.
2009. máj. 30. 15:02
 45/50 anonim ***** válasza:
84%
Elég sok választ írtunk, te nem válaszolsz?
2009. máj. 30. 15:04
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

Ez tuti h kamu kerdes!

Hogy lehet ekkora hulyeseget kerdezni?

Minek neked az a gyerek?Megtudnad mondani?

Biztos vmi 16 eves kis tini vagy aki nem tudja mivel eltolteni az idejet.

Tudod h mi a legfeltunobb a kerdesedbe?

Hogy "pasidnak" emlegetted a parodat.En itt a Terhesseges topikba meg nem olvastam h barmelyik kismama igy emlegette volna a parjat.Meg az se akit esetleg igy terhesen hagyott el a parja.

A "pasi" a mai kamaszok korebe nepszeru elnevezes a himnemu egyedekre.

Ez volt az elso amivel lebuktattad magadat!

A masik ez a 11 hetes.Ilyenkor meg a legtobben azon izgultunk h a baba megmaradjon.En kulfoldon elek,itt 12 hetes kor utan mennek a kismamak az elso vizsgalatra mert addig a baba konnyen elmehet.

Mondjuk ha tenyleg melyen a zsebebe nyul vki az lehet h "meggyozi a dokit".

A harmadik ami nagyon tetszett:"a pasim is azt mondta h jobb a csaszar stb.."

A pasid hanyszor szult eddig?Vagy honnan tudja h milyen a csaszar?Egyaltalan h milyen a szules?

Ezt csak az tudhatja aki ateli a szulest.

Bar vannak itt a forumon is normalis ferfiak akik a parjuk mellett allnak de meg ok is megmondjak h majdnem sirtak tehetetlensegukbe h nem tudtak segiteni a parjuknak a vajudas es szules kozben.

A "sulyos osszegeket" meg inkabb a babara kellene kolteni,nem gondolod?

Amugy par het mulva szulom az elso gyermekunket es nagyon remelem h normal uton fog sikerulni.Nem irigyelem szegeny csaszarosokat.

Remelem a sok valasztol elgondolkozol es orulj neki h meg mindenki szepen irt neked.

2009. máj. 30. 17:46
 47/50 anonim ***** válasza:
2%

Engem is zavarnak, nem csak téged.

Minek akarnak gyereket ha nem válalják el a velejáró kellemetlenséget.

36 hetes kismama. (aki ugyszint császáros lesz)

2009. máj. 31. 19:25
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
Jajj,ez olyan vicces,aznap császároztak amikor te feltetted ezt a kérdést.Mesélek,jó?10 órát vajudtam,már nem sok hiányzott volna hogy megszülessen a baba amikor bejelentették hogy császár lesz.A terhességem elején ugyanúgy gondolkoztam mint te,hát elárulom,császár után 3napig bőgtem a fájdalomtól,a tehetetlenségtől,stb,kinszenvedés volt minden mozdulat,miközben a nem császáros nők vigan rohangáltak a folyosón.Közben meg azt kérdezgettem magamtól normális e vagyok hogy ezért én fizetni akartam...
2009. jún. 7. 10:34
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

Nagy "Fel!" ujjacskát az utolsónak!

Nem baj, tévedni emberi dolog! Majd megtudja a kedves Kérdező is!

Neked meg, kedves Utolsó, mielőbbi gyógyulást kívánok, jó babázást! (Az 1. 3 hét a legrosszabb, utána már könnyebb lesz!)

Üdv: 06:38-as császáros anyuka

2009. jún. 7. 13:35
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
10-34es vagyok,még annyi hogy a végére már meggondoltam magam,akaratomon kivül lett mégis császár:-(
2009. jún. 7. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!