Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most őszintén! Csak engem...

Most őszintén! Csak engem zavar a sok nyafogó kismama?

Figyelt kérdés

Nálam egy nemrégi kédés tette be nagyon a kaput...jajajaj így császár úgy nem fordul,nincs remény...nem értem mit nyavalyog azért valaki mert nem szülhet simán!? Nekem ugyan nincs még gyerekem, most 11 hetes vagyok de én már lerendeztem a dokival hogy császár legyen, sokba került, de megérte! A pasim is mondta hogy sokkal jobb a császár, legalább nem vagdossák odalent össze az embert és nem lesz gondunk utána a szexel! Nemhogy örülne a csajszika, mikor annyian panaszkodnak itt arról hogy mióta simán szültek, fél éve 1 éve nem megy a szex mert fáj nekik, akinek császár van, annak meg se nyekken. Ez meg itt rinyál nekem mikor örülnie kellene hogy neki mégcsak fizetni sem kellett érte, a természet elintézte magától, nekem meg súlyos összegeket kellett fizetnem és még kell is ugyanazért ami neki ingyen van... :S

Titeket nem idegesítenek az ilyen hisztis emberek??

2009. máj. 29. 22:54
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
88%

Kismamik!

Szerintem ez csak egy kamu,provokáló kérdés volt.Egy értelmi és érzelmi intelligenciával megáldott nő,soha nem tenne fel ilyen kérdést.Pláne nem ha éppen picúr van a pocakban.

De egyre jó volt a kérdés...legalább tudjuk milyen sokan vagyunk itt akik ennyire pozitívan és éretten állunk a dolgokhoz!

Mindenkink nagyon boldog babavárást kívánok!

2009. máj. 30. 11:37
 32/50 anonim ***** válasza:
83%
És abból is látszik,hogy kamu kérdés volt,hogy még válaszolni sem válaszol,hogy legalább megvitassuk az ő álláspontját is.
2009. máj. 30. 11:39
 33/50 anonim ***** válasza:
14%
Arra nem gondoltok, hogy valaki nem otthon unatkozik egész nap, és azt lesi-várja hogy ti milyen intelligens válaszokat írkáltok neki? Aki nem válaszol rögtön az csak kamu lehet... :D Lehet mégis ő az okosabb mert nem állt le veszekedni a felháborodott válaszolókkal...
2009. máj. 30. 11:45
 34/50 anonim ***** válasza:
91%

Drága kismama, a nyafogás kétoldalú, te éppen azért nyafogsz, mert császárral akarsz szülni...

Csakhogy normális lefolyású szülésnél sokkal egészségesebb a gyereknek és az anyának is, ha normálisan szülnek, születnek.

Gátsebre meg van torna, különféle kenőcsök és gélek, a császár meg egy veszélyesnek számító hasi műtét különben meg.

Gratulálok a hisztidhez te nagyon okos, 11 hetes kismama. A gyerekkel törődj, aztán magaddal szerintem.-

2009. máj. 30. 11:48
 35/50 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 11:45-ös!

Ha olyan értelmes és okos mint ahogy gondolod,akkor minek tesz fel ilyen kérdést?

Lehet,hogy csak én nem értem,hogy mi volt ezzel a célja.

2009. máj. 30. 12:02
 36/50 anonim ***** válasza:
33%
És ti miért válaszoltok, ha olyan buta és ti meg okosak vagytok? Le kell tojni azt aki piszkálni próbál. :D
2009. máj. 30. 12:05
 37/50 anonim ***** válasza:
91%

hmmm...most őszintén....erre az irtó buta,irritáló kérdésre hányan válaszoltatok?!!

Vannak komolyabb és fontosak kérdések is,inkább azzal foglalkozzunk.

Ennek a nőcinek meg a pasija úgyis megmondja ,mit csináljon és fizeti is......hmmmmm......

2009. máj. 30. 12:18
 38/50 anonim ***** válasza:
90%

Engem az olyanok idegesítenek inkább, mint a kedves kérdező, akit a nunija épsége jobban izgat, mint a saját gyereke. Az ilyen emberek (,mint a kérdező) azok, akik DIREKT nem szoptatnak szülés után, mert jajj mi lesz cickójukkal, az övéket ugyan a gyerek nehogy tönkretegye.... Le merném fogadni, hogy már most halálra aggódja magát a terhességi csíkok miatt. :D Remélem jut is belőle neki bőven, csak hogy nehogy azt higgye mindent megúszhat. :D :D

Egyébként több orvos megmondta, hogy császár után ugyanúgy rosszabb lehet a szexuális élet, mint sima szülés után, hisz maga a nagy pocak, meg a baba nyomása okozhat "gondot", nem az, hogy most az ember hogyan szül. (Nem beszélve arról, hogy akiket esetleg varrnak, azok még szűkebbek lesznek szülés után, mint előtte.)

2009. máj. 30. 13:13
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen is van? Pfff...
2009. máj. 30. 13:19
 40/50 anonim ***** válasza:
84%

És mi lesz a nagy csúúúúnya heggel? És ha vadhússal gyógyul? Plasztika?

A strandon takargatni vagy hogy?

2009. máj. 30. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!