Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most őszintén! Csak engem...

Most őszintén! Csak engem zavar a sok nyafogó kismama?

Figyelt kérdés

Nálam egy nemrégi kédés tette be nagyon a kaput...jajajaj így császár úgy nem fordul,nincs remény...nem értem mit nyavalyog azért valaki mert nem szülhet simán!? Nekem ugyan nincs még gyerekem, most 11 hetes vagyok de én már lerendeztem a dokival hogy császár legyen, sokba került, de megérte! A pasim is mondta hogy sokkal jobb a császár, legalább nem vagdossák odalent össze az embert és nem lesz gondunk utána a szexel! Nemhogy örülne a csajszika, mikor annyian panaszkodnak itt arról hogy mióta simán szültek, fél éve 1 éve nem megy a szex mert fáj nekik, akinek császár van, annak meg se nyekken. Ez meg itt rinyál nekem mikor örülnie kellene hogy neki mégcsak fizetni sem kellett érte, a természet elintézte magától, nekem meg súlyos összegeket kellett fizetnem és még kell is ugyanazért ami neki ingyen van... :S

Titeket nem idegesítenek az ilyen hisztis emberek??

2009. máj. 29. 22:54
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
84%
Júj,21 hetes vagyok és már 4 kg-ot híztam!Na kis szivem én most kinek fizessek hogy visszakapjam a feszes fenekem,lapos hasam?És hol van még a vége?Ami igazából csak a kezdete?Te csak provokálni akarsz itt minket.Tedd nyugodtan,ha ennyi időd van.Ha meglesz a babád,remélem nem lesz annyi időd,energiád,hogy itt firkálgass.Bér anyán még nem gondolkodtál?Csak hogy megkíméld magad ettől a csodálatos 9 hónaptól?Ugyanis nem érdemled meg,hogy átéld.
2009. máj. 29. 23:56
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ezeket olvastad már?Ezek az igaziak...

Egyébként szerintem mindegy ki hogyan szül,csak a baba és az anyuka egészsége a legfontosabb.Lehet amúgyis császárral szülnél,és akkor feleslegesen adtál a dokinak pénzt érte.Sógornőm most szült természetesen és vágás nélkül.Ő mesélte,míg ő 2 óra mulva talpon volt,jött-ment a babájához,a császárosok félholtként feküdtek több,mint fél napig.

2009. máj. 30. 00:06
 13/50 anonim ***** válasza:
88%
Te vagy a nyafogó, hisztis kismama! Olyanról mondasz véleményt, amit még át sem éltél! 16 órát vajúdtam, két irányba is vágtak, másfél hétig nem tudtam ülni, mert beödémásodott a gátsebem, stb. De!! Az volt életem leggyönyörűbb napja!!! És a szeretkezés is tökéletes, mert jobban szeretjük egymást, mint valaha!
2009. máj. 30. 00:09
 14/50 anonim ***** válasza:
94%
Ti elis hiszitek hogy 11 hetesen már lefizetett orvost azért hogy majd császározzák?ÉN nem hiszem el!!!Ennnyi idős terhesen még azon aggódtam hogy megmaradjon a baba nem pedig azon hogy hogy akarok szülni!!!Lehet nem is terhes vagy ha igen akkor én még vártam volna a helyében ezzel a témával.AMúgy meg hogy nem válaszol kiderül hogy csak direkt provokálja a többi kismamát!!!
2009. máj. 30. 00:13
 15/50 anonim ***** válasza:
93%

Mit is válaszolhatna?

Szerintem se vár babát!Minden gondolatomat a babám tölti ki,mióta tudom,hogy útban van.Eszembe se jutna provokálni bárkit is ilyen kérdéssel.Inkább a más oldalakat kéne olvasnia.

Tuti valami elkényeztetett tini szórakozik és mi vagyunk a buták,hogy egy sort is áldozunk rá!Többek között én is.Na mindegy.

2009. máj. 30. 00:19
 16/50 anonim ***** válasza:
93%
Egyszeru vagy es tul buta:)
2009. máj. 30. 01:57
 17/50 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudod miről beszélsz!Két gyereket szültem az elsőt nagyon nehezen ,a másodikat 2 óra alatt.Egy óra mulva a saját lábamon mentem tusolni és első perctől kezdve együtt lehettem a gyerekekkel.Vagy te erre nem vágysz?Ráér majd 24 óra mulva amikor majd felállítanak?sajnos a sogornőimet császározták láttam utána a "gyógyulásukat",köszi nem kérek belőle.Gátvédelemről azért hallottál?Így biztos nem lesz gond a szexuális életeddel?Ha már ezért aggódsz!Elöszőr járd körbe a témát utána alkoss véleményt!Lassan 3 gyerekes anyuka
2009. máj. 30. 05:05
 18/50 anonim ***** válasza:
92%
Ezt nem hiszem el!!! Képes vagy csak ilyen dolgokért megcsászároztatni magad??? A hisztis csupán te vagy itt. Egyébként mindenkinek szíve joga úgy szülni, ahogy akar. De nem kéne így bef.sni egy szüléstől, ha már babát szerettél volna, ezzel jár:) Nekem nem volt könnyű, 11 órás vajudás után született meg a Picim, és itt vagyok 23 éves fejjel. Büszke voltam magamra, hogy egy nyikkanás nélkül kibírtam, mert akkoriban volt ott egy idősebb kismama, aki eladta az egész szülőszobát!
2009. máj. 30. 06:33
 19/50 anonim ***** válasza:
100%

A szexuális életünk több hónap után jött helyre, pedig a lányom 3 hós korától átalussza az éjszakát.

18 órát vajúdtam, majd császároztak.

Tudod milyen az, ha 3 nappal a műtét után reggel 6-kor köhögnöd kell, és du 2-ig visszatartod, mert besz.rsz, úgy fáj? Nem? Na, majd császár után megtudod!

Tudod milyen, h 12 órával a műtét után felkeltenek, h igenis tápászkodj ki az ágyból és próbálj elmenni zuhanyozni? Nekem 3/4 óráig tartott a fekvéstől eljutni az ágy szélén üldögélésig (segítségről, kapaszkodóról ne álmodj!)! Tudod mennyire fáj? Nem? Majd császár után megtudod!

Tudod milyen még heteken át potyogó könnyel kikászálódni az ágyból az éjszaka közepén a babádhoz? Nem? Majd császár után...!

Majd meglátod, többet nem kérsz a császárból!

Mellesleg nem, nem idegesít mások kérdése, problémája, pedig sokszor van itt egy-két buta kérdés.

Nem, mert mkinek lehet olyan problémája, amire én legyintenék, de neki fontos, vagy elbizonytalanítja, esetleg megijeszti.

Nem, mivel ez az oldal a segítségnyújtásról, tapasztalatok cseréjéről szól. Akinek ez nem tetszik, provokálni akar, idegesíti, egyszerűen ne jöjjön, ne írjon ide!

Nem, nem idegesít, mert a babám mellett megtanultam türelmesnek lenni, és nem, mert van egy való életem, amiben ennél sokkal fontosabb dolgok történnek, esetleg vannak nagyobb volumenű dolgok, amiken lehet idegeskedni.

Engem a "ma reggel másképp áll a hajam, lehet-e terhesség jele?" típusú kérdések sem húznak fel, mert megértem, h nagyon szeretne gyereket, és már belefáradt az állandó kudarcba, kell a remény, h "talán most, végre..."!

Nem idegesít semmi.

Toleránsnak, lojálisnak kell lenni másokkal szemben, és a türelem nagy erény, anyukaként majd megtudod! :)

Üdv: 7 hós lányka anyukája

2009. máj. 30. 06:38
 20/50 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó válaszoló! Le a kalappal előtted!!!!! Te biztos,h egy nagyon jó ember vagy!!!!
2009. máj. 30. 06:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!