Most őszintén! Csak engem zavar a sok nyafogó kismama?
Nálam egy nemrégi kédés tette be nagyon a kaput...jajajaj így császár úgy nem fordul,nincs remény...nem értem mit nyavalyog azért valaki mert nem szülhet simán!? Nekem ugyan nincs még gyerekem, most 11 hetes vagyok de én már lerendeztem a dokival hogy császár legyen, sokba került, de megérte! A pasim is mondta hogy sokkal jobb a császár, legalább nem vagdossák odalent össze az embert és nem lesz gondunk utána a szexel! Nemhogy örülne a csajszika, mikor annyian panaszkodnak itt arról hogy mióta simán szültek, fél éve 1 éve nem megy a szex mert fáj nekik, akinek császár van, annak meg se nyekken. Ez meg itt rinyál nekem mikor örülnie kellene hogy neki mégcsak fizetni sem kellett érte, a természet elintézte magától, nekem meg súlyos összegeket kellett fizetnem és még kell is ugyanazért ami neki ingyen van... :S
Titeket nem idegesítenek az ilyen hisztis emberek??
Hasonlót szerettem volna írni, mint Te kedves utolsó:)
Tisztellek nagyon utolsóelőtti:D
Te csak azért akarsz csázárt, hogy utána jó legyen a sex?
Hát akkor most figyelj. Én természetes úton szültem, gátmettszéssel. 3 hét múlva nem bírtuk tovább és szeretkeztünk, nem fájt, nagyon is jó volt. A barátnőm császárral szült, 8 hónap telt el, mire összejött az első olyan együttlét, ami nem okozott neki fájdalmat.
Sok sikert.
06:38 ismét
Áá, nem mindig ám! Néha nálam is elszakad a cérna!
Láttátok a Lilo & Stitch 1. részét? Na, kínomban néha én is a párnába üvöltök, ha olyan történik! Vagy újságpapírt tépkedek mérgemben! :D
Nem szabadítom másokra a dühömet, az idegességet nem itt, vagy a családomon vezetem le. Mindig jön egy jobb, szebb nap, és mindig van valahogy (olyan nincs, h sehogy)!
És a lányom mosolya reggelente...mmm! Van ennél szebb dolog? Na ugye, h nincs!
Én megértem azt, aki gyereket akar "bármi áron", és nagyon sajnálom, h nem jön össze! Minden tiszteletem a kitartásukért!
És a gyakorló anyukák áldozatos munkája?
A kismamák lelkivilágáról nem is beszélve!
Minden nő egy HŐS!
Egy ffi ezt h bírná ki? Hőemelkedésnél a legtöbb már halálán van! :D
Profik vagyunk mind! (Csak ne bántsuk egymást, annyi gondja van mostanában az embernek!)
Jó babázást, babavárást mkinek!
(& csak nyugalom!)
Kedves Kérdező
Intim tornáról nem hallottál még, vagy a gésagolyókról? A terhességem előtt rendszeresen golyóztam, és majd ha vége a tisztulási szakasznak, és bírja a hüvelyem újra kezdem, ha nem akkor valószínű a PÁROMAT/GYEREKEM APJÁT sem fogja.
Mire újra kedved lesz egy kiadós huncuthoz régen regenerálódhatsz is csak úgy. (tudod a gyerek le is tudja szívni az energiáidat, gondolom a PASID majd segít ellátni)
(vannak idegesítő kérdések, tény, és? nekem mostanában vannak gondjaim a terhességgel, mindjárt szülök, ami lehet 5perc múlva is megkezdődhet, de lehet ép nem jóslózok, hanem már keményen vajúdok, csak nem tűnt még fel, és lehet meg fogom inmárom a 2millió354ezer586. kérdésként kérdezni, hogy ugye ez már az, vagy még nem, mert 99%, hogy az előttem feltett kérdések másak voltak)
Akit példának hoztál, igen is, szegény sorstárs, nem csak a hüvelye, de a gyereke egészségéért is aggódik. Benne van a kérdésében, hogy akár meg is fojthatja magát a pici a köldökzsinórral, ha neki spontán megreped a burok, és ezek után remélem nem rá gondolsz, mert akkor neked még nem kéne gyerek, ha ebbe nem gondolsz bele, mivel jár elveszíteni egy babócát akit 9hónapig védtél. Ezen is el kéne gondolkodni, nem csak azon, hogy szex szempontjából jobban jársz e.
Sziasztok! A kérdés feltevője egy nagyon buta ember....
Én 25 hetes pocis vagyok, de próbálom gyűjteni a tapasztalatokat, tehát még én sem szültem. Sokat beszélegettem a barátnőmmel, aki viszont már igen. És azt tudom, h ha már van választási lehetőségem, akkor inkább természetes úton, mint császárral. Ahogy elmesélte, a császáros kismamák sokkal nehezebben épülnek fel (lsd. feljebb a tapasztalatokat), nem indul be a tejci olyan "könnyen, nem tud felkelni, stb stb, Ti ezt jobban tudjátok, mint én, viszont annyi a következtetésem, hogy jobb az babának-mamának, ha természetes. Nekem is felmerült a császár egy mióma miatt, de én ennek ellenére is abban reménykedem, hogy be fog fordulni a Picim és meg tudom szülni majd természetes úton.
Nem tudom, h minek kell olyannak gyereket vállalni, aki nem is élvezi a Kismamaságot, hanem már rögtön a szexre gondol?!? Légyszi majd a szülés után is írjál, hogy mennyire fog érdekelni a szex?!?!? Nem az a lényeg, hogy a babával minden rendben legyen?
De amúgy lehet igazatok van, azért is tehette fel a kérdést, h piszkáljon minket. Hááát, az ilyenről megvan a véleményem.
Amúgy meg ha nem tetszik neki, hogy itt ki és mitől fél, nem kell ide jönni, nézzen olyan oldalakat ami őt jobban érdekli (lenne egy-két ötletem)
A többi Kismaminak Boldog Babavárást, Egészséget és Könnyű Szülést Kívánok!
Még nem olvastam a válaszokat, de ahogy a kérdésed elolvastam, egyből az jutott az eszembe, hogy Te beteg vagy!!! Te idegesítesz! Felmerült bennem a kérdés, hogy ha ennyire számít Neked és a "pasidnak" a saját önző érdeketek, ami csupán annyi, hogy jól menjen utána is a szex, akkor vajon érdemes volt gyereket vállalnotok??? Mikor ennyire nem számít a gyerek érdeke csakis a Tiétek???
Mindenki tudja, hogy a gyereknek akkor a legjobb, ha simán születhet meg, hiszen ennek sok pozitív hatása van a babára. Sajnos nagyon sokan vagyunk, akiknek császárral kellett megszülnie a babáját, mert komplikációk adódtak. De ne gondold, hogy a császár egy komplikáció mentes műtét, mert sok nőnél, mint nálam is abból is gondok voltak. A másodikat már simán szülhettem meg és ha már a szexnél maradunk, akkor azóta is töretlen a nemi életünk.
Annak akinek gondja van vagy gátmetszést kellett csinálni és felteszi itt a kérdéseit, az sem "rinyál", hanem tanácsot kér tapasztalt kismamáktól, anyukáktól.
Ha ezt téged zavar, tessék kilépni!
Remélem ha majd meglátod a kisbabád arcát születése után, legalább akkor, onnantól fontosabb lesz Ő mint Te meg a híres "pasid"!
Az a baj,hogy a rendszer a csunya szavakkal iletett valaszokat nem kuldi el!!!!
Nyugodt legy kaptal volna belole boven!!!
TE BETEG VAGY!!Neked lesz gyereked sajnalom majd szegenyt,hogy ilyen edesanyja lesz!!!
Miert nem valaszolod meg a kapott valaszokat hmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!