Miért kéne befeküdnöm? Nem tudom mit csináljak?
Oké, ha nem bízol a dokiban, gyorsan menj el másikhoz is!
Mikor kell befeküdnöd? Már nincs idő arra, hogy felkeress egy másik orvost?
De én inkább befeküdnék, és inkább ne legyen semmi baja a babámnak, minthogy kiderüljön én voltam túl makacs.
Sógornőmnek hasonlóképp történt, 10 napra kórházba került emiatt. Ő szó nélkül bement inkább. Kislánya egészségesen született végül, csak nagyon pici volt. De szerintem nem ártottak az infúzióval neki, sőt.
nekem a 32 dik hetin 1900 gramm volt a babám, és 1 fokban érett a lepény.
én is csodálkozom hogy emiatt bekéne feküdnöd és minek az infúzió?.
ha meg kételkedsz a dokiban,. kérd ki más orvos véleményét is, pláne ha már tévedt nálad
felesleges beléd nyomkodni a gyógyszereket ha nem muszáj
ne hagyd magad ! persze ha vmi gond van jobb az óvatosság...
Ismerősöm ilyenkor vitaminkúrát kapott, nem pedig gyógyszereket.
Lehet a doki kicsinek látja a babát, vagy lát valami egyéb gondot is a méhlepénnyel kapcsolatban, fél, hogy nem tud majd rendesen fejlődni a baba.
Ha más orvos meg tud nézni, akkor nézesd meg magad, viszont én biztos, hogy inkább egy dokira hallgatnék, minthogy én magam eldöntsem, hogy jó-e ez nekem.
Szerintem ezzel kapcsolatban nem jó itt keresni a választ, az orvosodnak nyilván oka volt arra, hogy így határozzon. Ha nem bízol benne, keress fel esetleg másikat, de én nem hiszem, hogy kockáztatnék.
24 hkm
Hát emiatt fizettem inkább egy magándokit!
Így legalább foglalkoztak velem.
Szégyen, hogy ilyen van, hogy nem foglalkoznak olyan kismamával, akinek nincs fogadott orvosa:-(
Nem tudnál felfogadni egyet? Kérdezz körbe, melyiknek mennyi a tarifája.Menj el a kiválasztotthoz UH-ra és majd megmondja. Ha be kell feküdni, akkor be kell feküdni!
De olyat még nem hallottam, hogy 1 héttel kisebb a baba és emiatt kéne befeküdni. Valami más gond lehet ott.
Hát elvileg igen. ha érted, hogy mi van a papírra írva...
Két lehetőséged van:
1. felkeresel nagyon gyorsan egy másik dokit!
2. befekszel egy pár napra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!