Kisfiúknak ugye nem valók a citromsárga holmik?
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 17:22
11/15 anonim válasza:
A citromsárga és a narancss. is unisex szín.2 fiam van,és mindkettőnek vannak ilyen színű cuccai.Vidám lesz az ember,ha rájuk néz.
12/15 anonim válasza:
Szerintem jó lánynak is fiúnak is. De tényleg inkább a fazonja a lényeges .Abból látni hogy fiús ,lányos. Vagy esetleg jó mindkettőre.
13/15 anonim válasza:
Én is bevásároltam egy pár citromsárga rucit a babónak, azok után, hogy megtudtuk fiúcska. Szerintem nagyon jól fog állni neki. A kiságyba pedig citromsárga baldahin és ágynemű szett van.
14/15 anonim válasza:
Szerintem minden szín jó lányra és fiúra is, egy kivétel van: én csak rózsaszín nem adnék kisfiúra.
15/15 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok:)Ma meg is vettük a szettet(kiszokni,két naci,kiskardigán,sapek,meg egy előke),s úgy gondoltam,ha nem is kompletten teljes sárgába öltöztetve,de más cuccokkal variálva tudjuk majd használni őket.
2009. máj. 30. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!