Tapasztalt kismamik, ez igaz lehet? Lehet a babám? Ti mit
éreztetek?
11/21 A kérdező kommentje:
Igen alul érzem ezeket a kis bökdöséseket.Inkább mindig reggelente érzem.Ennek még nem kell rendszeresnek lenni?
Hát én nem mondhatom magam vékonynak, sőt.... (168 cm, 95 kg) első baba és a 17. héten éreztem először. Úgyhogy miért ne lehetne ő? Ez butaság, h aki "nem lát beléd" az kívülről megmondja, h a babád az vagy sem. Igen is, ő az. Ilyet gondolom még nem éreztél mielőtt nem voltál babás, úgyh tuti h ő :))))
Boldog babavárást!!!!
25 h. pocis
2009. máj. 29. 12:12
Igen ez egy csoda, ha megengeded csak annyi hogy nekem nagyon nehéz terhességem, volt és csak egy jót tudok mondani belőle, amikor éreztem a babát mozogni!16 hetesen már én is éreztem, szerintem ő lesz.2 hós kislány anyukája
2009. máj. 29. 12:40
14/21 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!!
Én is tp.-n vagyok itthon mert nem mertünk mégegyszer kockáztatni ennek ellenére többször bebarnáztam.Elsem tudom képzelni ha járok továbbra is dolgozni.Gratulálok mindenkinek!!!!És köszönöm!!!!
Bizony, egy csoda! Csodálatos érzés, élvezd ki egészen addig, amíg el nem kezdi tele talppal a gyomrodat taposni! Bár én még ilyenkor se ttdok rá haragudni! :))))
Szép babavárást!
38 hetes
2009. máj. 29. 13:09
én az elsőt a 12. héten éreztem senki nem hitte el de nem érdekelt...
Csak TI vagytok a fontosak és kit érdekel mit gondol a védőnő, orvos, vagy akárki- nem az ő pocija nem ő érzi...
2009. máj. 29. 13:17
17/21 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki vissza tér ide.Lenne még egy kérdésem.Mennyire éreztétek utánna rendszeresen a manótokat?Mostmár minden nap fogom érezni vagy az állandósulás csak 20. hét után lesz?Ez napszaktól független?
18/21 A kérdező kommentje:
Kedves 13:17-es igazad van!Nem is fogom bizonygatni mostmár.Köszi!
Én a 15hét4 naposan éreztem először,nekem sem hitte el senki,mivel ált.az első terhességnél 20.hét környékén mozdul meg a baba.én is kis kapirgálást vártam,mindenki ezt mesélte,olyan érzés lesz,de én nem ezt éreztem.Nekem olyan érzés volt,mintha egy vagy több buborék szállna felfele a hasamban,és kidurran,szétpezseg.Napok múlásával egyre erősebben éreztem,de eleinte nem minden nap,viszont mikor éreztem mindig egy picivel erősebben.most a 25.héten már köze sincs a buborékokhoz,érzem isten igazából a rúgásokat!
2009. máj. 29. 13:27
Szia! Nekem most 2 éves a kislányom, és én már a 14!!! héten megéreztem, hogy mozog. De engem nem kezelt le a védőnő, hanem mondta, hogy igen, vékony alkatú kismamáknál ez gyakran előfordul. A lepénnyel kapcsolatban nekem fura volt, mert egyik vizsgálaton elülső falat írtak, másik hátulsót, de a 4D UH-n a doki azt mondta az mindegy. További jó készülődést! :) Mi most a kistesóval próbálkozunk 2 hónapja. :)
2009. máj. 29. 13:30
Kapcsolódó kérdések: