Limaia kérdése:
SOS! FONTOS! Ha erős derékfájásom van, székelési ingerrel, néha sugárzó fájások a hasból, akkor lehet, hogy szülés lesz?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 18:13
42/50 anonim válasza:
Boldog szülinapot!!!!
Remélem a világ legcsodálatosabb ajándékát kapod!!!!!!
Én is a lányommal a szülinapomra voltam kiírva, de kisasszony úgy döntött,hogy nem hajlandó kijönni,és még 10 napot ráhúzott:):)
Könnyű szülést Neked!!!!
43/50 anonim válasza:
Nagyon Örülök, hogy végre a célban vagy! Sok erőt küldök és kívánok előre is maximális egészséget és sok boldogságot az egész családodnak!
44/50 A kérdező kommentje:
ssziasztok.tegnap délután megszületett a kislányunk Maja 3700 grammal 54 centivel.gyönyörű kislány!nagyon nehéz szülés vol,a magzatviz elfolyástól számitva 11 óra.5 óra fele elkezdődtek a fájások,de nagyon gyengék voltak,bár rendszeresek.ekkor volt a méhszájam 1111,de a méhnyak még mindig nagyon vastag volt.fél 8-kor kaptam oxit,amitől lettek rendes fájások,szépen lassan tágultam is,de délben 4 ujjnyira voltam nyitva,de a méhnyakam még mindig magasan volt,a babó feja meg hátul.azután jött a doki,hogy próbáljuk meg lejjebb húzni a babát.ő huzta,én nyomtam.borzasztó fájdalom volt.ezután a szülésznő is ezt csinálta kb.fél óránként!rosszabb volt mint a szülés!már annyira fáradt voltam,hogy két fájás között elaludtam egy pillanatra!aztán idővel elkezdödtek a tolófájások,ezt már alig vártam!összeszedtem még az erőmet,ami nem tudom honnan jött,de nagyon nehezen ment.a kisasszony nem akart kijönni.végül sikerül!olyan boldog voltam amikor megláttam,és megölelhettem!egy kis tündér és a legcsodásabb szülinapi ajándék!ja és összesen 3 varratom van,de csak azért mert a köldökzsinór a keze mellé szorult,és az miatt kellett vágni!de amilyen nehéz volt igy második szülésnek,pedig azt mondták,hogy könnyebb lesz,több gyereket nem vállalunk.ugyhogy kb. ennyi a mi kis történetünk.köszönöm mindenkinek a biztatást!
2012. febr. 6. 07:21
45/50 anonim válasza:
Gratulálok!!!! Sok boldog szülinapot!Csak egy napon lesz a szülinapotok:)
46/50 anonim válasza:
Hatalmas Gratula Nektek!! kívánok sok egészséget mindkettőtöknek!!! Ügyesek voltatok! látod, mondtam én, hogy Szülinapi ajándék lesz :) Én is erre gyúrok! ezért remélem mi kisfiúnk 10 nappal a kiírt időpont előtt fog megérkezni :) puszi Nektek!!!
49/50 A kérdező kommentje:
köszönjük mindenkinek!minden rendben van,már 40grammokat eszünk,elvileg csütörtökön végre mehetünk haza,és együtt lesz a család!már alig várom!
2012. febr. 7. 22:22
50/50 anonim válasza:
Gratulálok:) jaj,én is szülinapomon akarok szülniiiiiii:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!