Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! FONTOS! Ha erős derékfájá...

Limaia kérdése:

SOS! FONTOS! Ha erős derékfájásom van, székelési ingerrel, néha sugárzó fájások a hasból, akkor lehet, hogy szülés lesz?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 18:13
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
van rendszer a fájásokba?
2012. jan. 25. 21:28
 12/50 A kérdező kommentje:
kórházban vagyok,de sajna még nincs kilátásban szülés.:(fájások vannak,de amugy semmi.még ráértünj volna.
2012. jan. 25. 22:36
 13/50 anonim ***** válasza:
Mi újság?Ez szerintem sem jósló fájás.A második általában hamarabb begyorsul mint az első szülés.Könnyű szülést,de már lehet túl vagy rajta:)E.
2012. jan. 26. 08:33
 14/50 A kérdező kommentje:
sajnos még várunk,de lehet,hogy már bent maradok a végéig,mert hát ki tudja?ma visznek még NST-re,aztán meglátjuk.tegnap mutatott a gép rendszeres fájásokat,csak nem voltak elég erősek sajna.de már csak egy hét van az időpontomig!ahogy tegnap a doki megvizsgált nagyon fájt,azt mondta,ez lehet,hogy rásegit majd.azóta sárgás-barnás folyásom van.és fájásaim is.ugyhogy szoritsatok!
2012. jan. 26. 09:52
 15/50 anonim ***** válasza:
Na, mesélj! Mi újság? Remélem lassan már a baba lesz a kezedben...
2012. jan. 26. 11:13
 16/50 anonim ***** válasza:
Veled vagyunk! Könnyű szülést! Hamarosan kezedbe tarthatod a picurkád. :)
2012. jan. 26. 19:01
 17/50 A kérdező kommentje:
még mindig egyben.most már erősebbek a fájások,de nem rendszeres.ugyhogy még mindig várunk.sajnos.de lassan eljőn az idő!köszi hogy igy érdeklődtök igy ismeretlenül is.
2012. jan. 26. 20:44
 18/50 anonim ***** válasza:

Jaj szegénykém! A várakozásnál nincs is rosszabb!

Hajrá baba, bújj ki gyorsan!

Drukkolok Neked, könnyű szülést!

2012. jan. 26. 22:56
 19/50 anonim ***** válasza:
Na mi újság? Remélem már a baba méreteit írod meg nekünk:) Én mondjuk örülnék egy szülésbeszámolónak is:)
2012. jan. 27. 13:05
 20/50 A kérdező kommentje:
hát még mindig egyben sajnos...de a doki szerint már bármikor beindulhat.ma erős fájásaim voltak,rendszertelenül,a medencecsontom mintha szét akarna szakadni,hasmenés egész nap,a baba is belassult,meg rettentően vizes lettem,nincs is bokám,annyira.de már semmit sem hiszek,csak várom,hogy egyszer kibujjon.ja és már nem mehetünk haza a kórházból.
2012. jan. 28. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!