Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! FONTOS! Ha erős derékfájá...

Limaia kérdése:

SOS! FONTOS! Ha erős derékfájásom van, székelési ingerrel, néha sugárzó fájások a hasból, akkor lehet, hogy szülés lesz?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 18:13
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is csak akkor indult be az oxitól, amikor a dokim felcsavarta. Amíg a szülésznő adagolta, addig alig volt fájásom.

2012. febr. 1. 09:43
 32/50 A kérdező kommentje:
én mondom neki,hogy kijöhetne már,könnyebb lenne mindkettőnknek,de nem ért a szóból!ma az NST-n egyetlen fájásom sem volt.de megszületik a mai negyedik baba is lassan mellettem!én meg itt szenvedek.bizom benne,hogy holnap a doki nem spórol az oxival,már ha kapok...
2012. febr. 1. 14:40
 33/50 anonim ***** válasza:
Na? remélem már megszültél!!!! azért nem írsz!!! várjuk a híreket!!
2012. febr. 2. 09:57
 34/50 A kérdező kommentje:
sajna még mindig nem.rettentően keményedek,de azt mondták az orvosok vizitkor,hogy legyek nyugodtan,és ha biztos helyzet van,akkor szóljak.de már megőrülök.az elmult két napban már heten megszültek,én meg csak várok!hiányzik a férjem és a lányom nagyon!de azzal nyugtatnak,hogy már nincs sok!hát sokra megyek vele!
2012. febr. 2. 11:37
 35/50 anonim ***** válasza:

:(

lehet valóban vasárnap lesz a nagy nap!!! ???

2012. febr. 3. 18:59
 36/50 A kérdező kommentje:
előfordulhat,mert még mindig semmi jele,hogy a babó ki akarna jönni.sajnos.
2012. febr. 4. 08:45
 37/50 anonim ***** válasza:
Mikorra is vagy kiírva, vasárnapra a szülinapodra?? szegénykém, nagyon sajnállak :( remélem szép szülinapi ajándékot kapsz :)
2012. febr. 4. 11:07
 38/50 A kérdező kommentje:
elfojt a magzatvizem!majd irok mindent ha kint lesz.
2012. febr. 5. 03:03
 39/50 anonim ***** válasza:
Húú, de izgalmas!!!:-)Sok sikert.
2012. febr. 5. 09:28
 40/50 anonim ***** válasza:
Ja, és Boldog Szülinapot Nektek!
2012. febr. 5. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!