Limaia kérdése:
SOS! FONTOS! Ha erős derékfájásom van, székelési ingerrel, néha sugárzó fájások a hasból, akkor lehet, hogy szülés lesz?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 18:13
21/50 anonim válasza:
Még nem írtam Neked, csak figyelemmel kísértem a kiírásodat! Most már nagyon hamar vége lesz :)
Drukkolok és írj, amint lesz egy kis szusszanásnyi időd:)
Üdv:15.hetes kismama és egy 3 éves fiú anyukája
22/50 A kérdező kommentje:
a mostani helyzet:3 napja rettentően vizesedek,2 napja rettentően fáj a medencecsontom,majd le szakad,fájások vannak,rendszertelenek,a baba be van lassulva,de azt mondták hogy ez már a vég!de elég sokáig tart!pedig ma már annyira nyomta magát lefele,hogy még a könnyem is kijött!ugyhogy még várok,hogy mi lesz!
2012. jan. 29. 20:38
23/50 anonim válasza:
Szegény te ! Ha teheted lépcsőzz, ez sokat segít. Ha más nem, majd a mostani front hátha kihozza a picit. Drukkolok!
24/50 anonim válasza:
# 21/23 as vagyok. Szorítok nagyon! Tudom, ilyenkor már a biztató szavak sem segítenek!! De kitartás!
25/50 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek a biztatást.az oxis infúzió sem használt,ugyhogy várunk még.de pár nap múlva lejár az időm is.addig meg csak lesz valami...csak unalmas és rossz itt a kórházban,mert már mindenki megszült körülöttem!
2012. jan. 30. 14:51
26/50 anonim válasza:
# 21/23 as vagyok,
szörnyű lehet ez a várakozás!!! mit mondanak a dokik? mert írtad, hogy a babád belassult!! Gondolom vele minden rendben!! Kéne egy gyors numera a pároddal :) Nekem segített anno a szex :) Kitartás!!!
27/50 anonim válasza:
El sem tudom képzelni ez milyen lehet, mert nekem amint beadták az oxit, onnantól a csillagokat láttam. Remélem mostmár tényleg beindultok:)
28/50 A kérdező kommentje:
a babóval semmi gond,tegnap volt ultrahang,ráadásul az eddig kicsinek mondott babócáról kiderült,hogy legalább 3,5kg,10 cm a buksija,ami már rendesen bent van a helyén és már eléggé lent van.ugyhogy nehezebb szülés lesz mint amit vártam.az oxi azért nem hatott,bár a doki is szerette volna ha beindul,mert a nővér csak nagyon lassúra állitotta,és azt mondta,ő nem fogja beinditani,pedig még az NST-n is nagyobb fájásaim voltak!(ott volt 60-as,az oxin 28 volt a legtöbb)ugyhogy még várok.tegnap semmi fájás nem volt,csak hasmenés,ma ismét hasmenés,néha pici fájás,a medencecsontom megint nagyon fáj,meg félig lement a vizesedésem.de már nem reménykedek,főleg,ha ez a front sem ér semmit!vasárnap lesz a szülinapom,ugyhogy addig meg kell szülnöm!
2012. febr. 1. 06:30
29/50 A kérdező kommentje:
ja a szex kizárt,mert 1 újjnyira nyitva vagyok.:(a doki is 2-szer megvizsgált,de attól sincs semmi.:(ez van.
2012. febr. 1. 06:40
30/50 anonim válasza:
# 21/23 as vagyok,
Pedig szép szülinapi ajándék lenne :)
én is szülinapom után 10 nappal vagyok kiírva. remélem pont szülinapomon fog megszületni :)
Bár gondolom, Te már addigra szeretnél otthon lenni a babával:) Kommunikáljatok, hátha ez segít, hamár a ezex kilőve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!