Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 37. hétben vagyok, lehet...

A 37. hétben vagyok, lehet még irrigálni?

Figyelt kérdés

Most vagyok 37+1 hetes a kismanómmal, eddig még zárt a méhszáj, csak a méhnyak rövidült meg egy kissé.

Minden zuhanyzás alkalmával szoktam irrigálni (már a baba előtt is), m több a folyásom a kelleténél, és mióta irrigálok, úgy érzem, jobb a helyzet, és sokkal "tisztábbnak" érzem magam.

Orvosnak még nem mondtam, h szoktam, de, ha zárt a külső-belső méhszájam, akkor meddig folytathatom még? V lehet egyáltalán terhesség alatt?

Köszönöm a válaszokat!

2009. máj. 29. 08:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia,än is szoktam irrigälni,a täjäkoztatoban nincs beleirva az hogy a kismamäk ne alkalmazzäk,än ugy tudom heti a 2-3 szor javasolt. 25 km
2009. máj. 29. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!