Mi alapján választotok szülésznőt?
Az orvosom véleményét kikértem a szülésznő fogadással kapcsolatban.
Mondta, hogy van egy valaki, akivel nagyon sokszor együtt dolgozik és kedves, viccelődős, szimpi nő, ajánlja.
Megadta a telefonszámát is.
De hiába ajánlja, ha valami miatt úgy érzem, hogy mégsem illik hozzám. Mondta a doki, hogy hívjam fel nyugodtan és kérdezzem meg, hogy mikor van a kórházban, tudunk-e beszélni Vele és akkor meglátom.
De az meg olyan ciki, ha ad időpontot, a doki ajánlotta és esetleg mégsem tartom szimpinek.
Ugyan, az orvos mondta, hogy bárkit választhatok a szülésznők közül, mindenki nagyon ügyes, kedves, de Ő Őt ajánlja, ha vkit kell mondania.
Mit tennétek? Ti hogyan választottátok ki a szülésznőt és hányadik hétig "illik" ezt megtenni??
24 hetes Kismama :)
Hűű, várom az eredményt! Biztos minden rendben lesz. :)
Érdekes, hogy Neked meg tudnák mondani hány centi. Nekem azt mondta a doki, hogy össze van gömbölyödve, így nem lehet megmondani.
Kb két héten belül megyünk 4 D-s UH ra remélem jól mutatja majd magát a Kicsi. Ti voltatok már?
Amúgy képzeld én is pont május 15-re vagyok kiírva! Imádom a tavaszi hónapokat.
Én is májusban születtem és az esküvőnk is tavaly májusban volt :)
HOgy telnek amúgy a napjaid? Nem unatkozol otthon? Babaszoba hogy áll? Milyenre tervezitek? Mi még nem igazán vásároltunk, most hétvégén megyünk már komolyabb tervekkel két boltba is :)
Rendben lett a terhelés is. :)) nagyon örülök neki! :) Pont ma jelentkeztünk be 4D-re, szombaton 9-re megyünk! Nekem sem mérte le egyébként a picúrt, hanem ilyen olyan adatokból kikalkulálta neki a gép.
A tavaszt én is szeretem, ráadásul anyum is akkor született. és olyan jó szülinapokat lehet neki csapni, kint a szabadban, jajjjj nagyon jó... :) Unatkozni nem unatkozom, mert eddig 14 vizsgám volt, ma az utolsó, plusz teljesen átépítjük a lakást, szóval hatalmas pörgés van. Babaszoba fejben kész, de nekem az ikea kell hozzá, én Pesten éltem 4 évig, és ikea függő lettem... :) Szóval ha kész a lakás, bent vannak az új bútorok, akkor márciusban ha minden igaz megyünk, és kiélhetem magam.
Te dolgozol? Vagy Te is már főállásban babát vársz? :) Egyszerre fogunk szülni, de jóó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!