Tudtok ajánlani jó szülésznőt a szegedi női klinikán?
Szia!
Én az első babámat várom, március végére vagyok kiírva.
Makovicz Barbara szülésznővel beszéltem le. Nagyon kedves és vígkedéjű, karakán hölgy. Mikor a terhességem elején bent feküdtem az egyik szobatársnőmnek Ő volt a szülésznője és akkor eldöntöttem, hogy Őt fogom megkérni.Csak jókat hallottam róla!
Köszönöm a gyors válaszokat!
Nos, igen, a szegedi női klinika olyan, mint egy futószalag. Tudom én is jól, de inkább oa járok, mint bárhova máshova. Jól felszerelt, a dél-alföld legjobb koraszülött osztályával rendelkezik.
Rengeteget kell dolgozniuk az ott dolgozóknak, de sajnos ez a mai magyar helyezet.
Én tudom, mi megy ott, csak oda járok.
Mint írtam, futószalag. Vagyis rengeteg az orvosok és szülésznök munkája, mióta bezárt a kettes kórház szülészet részlege. Ebből fakadóan nincs annyi idejük az orvosoknak, ápolóknak a betegekre.
Viszont én szültem ott és nagyon meg voltam velük elégedve. Volt fogadott orvosom, szülésznöm az ügyeletes volt. Kedvesek voltak, azt nem mondom, hogy nem hagytak magamra, de azt csak azért, mert sokan szültek pont akkor.
Az újszülött osztályon mindent megmutattak, hogyan kell szoptatni, hogyan kell fürdetni, stb.
De ha nincsenek az embernek extra kívánságai, akkor tökéletes.
Már én is hallottam, hogy sokan azért nem mennek oda, mert az orvosoknak nincs idejük a betegekre. Van olyan ismerösöm, aki ezért Pestre megy szülni. Menjen, én nem fogok. Elsösorban ragaszkodok az orvosomhoz, aki igen elfoglalt, de egy orvos sem volt ennyire emberséges velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!