Bp. -en a Péterfy kórházról mi a véleményetek? Tudtok orvost, szülésznőt ajánlani?
Nekem a Péterfyről semmi jó véleményem nincs.
Orvost nem tudok ajánlani, mert kettővel is megjártam, nem részletezném (csak annyit, hogy az első cserbenhagyott a szülésnél, majdnem elvéreztem, a másik meg iszonyat drága és a modora mindkettőnek alpári, a másodikkal sem életbiztosítás a szülés, mert nagyon flegma ő is, nem hinném, hogy vele másként végződött volna a szülésem) hozzájuk ne menj semmiképp (Dr. Zsirai László és Dr. Végh György).
Szülésznőt tudok egy nagyon jót: Kunné Palotai Éva, neki köszönhetem, hogy életben maradtam, mert riasztott 5 ügyeletes orvost, amikor látta, hogy a saját dokim dolga végezetlenül hazasétál, az ügyeletesek órákon keresztül varrtak, infúzióztak, stb. így meg tudtak menteni.
Ha ott szülném a következőt, megint őt választanám szülésznőnek, de ugye elpártoltam a kórháztól egy életre az előző szülésem után, úgyhogy én már nem megyek oda még egyszer.
És ez még nem minden, még a babám is kiszáradt és besárgult, de ez egy másik történet.
Nem igaz, hogy segítenek a csecsemősök, de még a gyerekdokival is hiába vitatkoztam, egész napi könyörgésem ellenére sem adtak tápszerpótlást a babámnak, pedig nem volt tejem és nem is lett!!!
Nem mi voltunk az egyetlenek, akik így jártak, ott sűrűn előfordul, utána lehet nézni itt a gyakorin is, hogy hány baba kiszárad a "bababarátság" miatt. (Ilyen az István kórház is egyébként.)
Szóval ezt is jobb mérlegelni.
Most egy olyan helyen szülök, János, ahol adnak cukros vizet és tápszerpótlást a babának, ha szükséges, mivel most nyár eleji babám lesz ez nekem nagyon fontos, mert nekem nagy esélyem van rá, hogy megint nem tudok majd szoptatni, bár ismét mindent meg fogok tenni érte.
A János kórház egyébként sokkal felszereltebb, minden szempontból, mint a Péterfy és csak a Jánosban van rendes kora osztály, ahol már az 500 grammosokat is el tudják látni.
A Péterfyben leghamarabb a 32-34. héten lehet szülni, különben a klinikákra továbbítják a kismamát, ott nincsenek az ennél kisebb babákra felkészülve- a szülésznőmtől tudom, ez volt az első dolog, amit tisztázott, mikor először találkoztunk.
És egy bizonyos összeg után, mind nagyon lelkiismeretesen fogja csinálni a dolgát.
Egy orvos van, aki nekem nagyon sokat segített pénz nélkül is, de sajnos csak helyettesített. Ő Dr.Sabjányi László.
Alacsony, idős, jó kedélyű, szülész-nőgyógyász.Én végül nem a Péterfiben szültem, de ha ott tettem volna, akkor csak nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!