Ha Salgótarjánban szülnétek fogadnátok orvost? Ha igen, kit és mért pont őt? Véleményeket szeretnék hallani a kórházról. Milyenek a szülésznők? Lehet szülésznőt is fogadni? És egyáltalán érdemes?
Salgótarjánba többé nem szülnék.
Nem érdemes szülésznőt fogadni.
Horváth a legjobb,de nem mennék hozzá.
Ne haragudj a neg.véleményért,de itt semmi ne ok.
Az UH-osok sokat tévednek,a dokik alkeszok,órákat kell egy vizsgálatkérő papírra várni,le sem tudsz ülni,mert a sok idős mind elfoglalja a helyet,ue.a helyzet a vérvételen is,a vizeletemben mindig találtak v.mit,mert itt a poharak koszosak,persze folyton a köjálba kellett szaladgálni ott nem találtak soha semmit stb....
Minden orvosról tudnék rosszat mondani,de én már veszítettem el egy 5 hónapos élő!terhességet,a doki nem sokat foglalkozott a panaszaimmal és a végén Pestre küldtek.Ég és Föld a két hely,ezért én ott is maradtam,inkább megyek 130 km-t,minthogy még1x ez a kórház.
Köszönöm a válaszokat!
Igaz még csak a terhességem elején járok, de szeretnék időben tájékozódni. Horváthot fogadtam meg, hozzá járok magánrendelésre minden hónapban. Már mondtam neki, hogy EDA-val akarok szülni, mert nagyon nem bírom a fájdalmat és nagyon félek a szüléstől, annyira, hogy nem is akarok több babát.
Meddig kell bent lenni a kórházba szülés után? Elviszik a babát vagy végig velem van a szobában? Bent lehet valaki a szülésnél? Nem feltétlen a páromra gondolok, mert ő nem igazán szeretne bejönni, nagyon fél minden véres dologtól.
Ti adtatok fogadott orvosnak a szülés után pénzt, vagy csak a terhesség idején a magánrendeléseken?
Köszi előre is a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!