Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy nagyon negatív kérdés,...

Egy nagyon negatív kérdés, sajnos?

Figyelt kérdés

Tegnap meghalt egy kedves ismerős pár kislánya, 3 éves volt. Pont annyi idős kismama volt a mi lagzinkon mint én most 32 hetes. Nagyon megvisel a dolog, nem is sokat aludtam, meg sratom is az a csöpp gyönyörü kislányt.

A kérdésem az, hogy ti el mennétek a temetésre?. A férjem nem akrja engedni, meg anyósom sem. Anyósom fölötti lakásban laknak , ők is nagyon jóba vannak a családdal.

Szörnyü lehet egy ilyen temetés. Ti mit tennétek?

2012. jan. 25. 08:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
80%
Szia!Nagyon sajnálom a kis Tündért és így ismeretlenül is gondolok rá és nyugodjon a kis lelke az angyalok között.te érzed h hogy vagy.erősnek-e ehhez vagy sem!Igazából en sem tudnám h elmenjek-e vagy sem!DE ha nem mennék én küldenék nekik egy képeslapot ezzel mondjak őszinte részvétet és h mennyire sajnálom a történteket!!!
2012. jan. 25. 14:10
 32/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi nagyon jóban vagyunka körzeti orvosunkkal,és 2nap volt a felesége és az én kiírásom között!Szóval dokihozis együtt jártunk!

Két héttel a kiírás előtt meghalt babájuk,és külön felhívott az orvos,hogy ne menjek el a temetésre!Vigyázzak a babánkra!1 héttel szülés utána a rendelésére kellettmennem és én még akkorsem tudtam visszatrtani a könnyeimet!Annyira szégyelltem magam....Nekem Ő javasolta,hogy ne menjek el!

Később kimentem a temetőbe és vittem virágot a kisbaba sírjára :(

2 éves kislny és 25 hetes pocakkislány anyuja

Őszinte részvétem!

2012. jan. 25. 15:03
 33/36 porcukormókus ***** válasza:
Egyértelmű, hogy elmennék. Sajnálom! :(
2012. jan. 25. 21:10
 34/36 A kérdező kommentje:

Ugy néz ki, hogy egyébként sem mehetek el. A szülők zártkörü temetést akarnak. Sehová nincsen kitéve gyászjelentés.

Képzeljétek a lépcsőházban ahol laknak az anyósommal együtt fel vannak háborodva a lakók ez miatt. Már rá szoltam anyósomra, hogy hagyják már őket békén, a sok pletykás vénasszonnyal együtt. Mert fel akartak menni a gyászoló szülőkhöz, hogy miért nem rendesen temetik el azt a gyereket. Szerintem most az eszük sincsen a helyén. Had csinálják ugy ahogy akarják. Ne bántsák még ők is a szülőket van nekik elég bajuk.

2012. jan. 27. 08:37
 35/36 anonim ***** válasza:

Valószínűleg pont azért akarnak amúgy zártkörű temetést, hogy ne kelljen látni és hallgatni a sok jajveszékelő, síró embert (legfőképpen a vénasszonyokat) és 150x megköszönni a részvétnyilvánítást, mintha attól jobb lenne bárkinek is.

Én megértem őket és egyet is értek velük. Aki el akar búcsúzni a kicsi angyalkától, az majd a temetőben is megteheti kevésbé ünnepélyes keretek között... Akinek meg csak a felhajtás kell, azt úgysem érdekli annyira.

Bocsi, de nekem ez a véleményem, mert utálom a képmutatást.

2012. jan. 27. 09:16
 36/36 A kérdező kommentje:

Szia!

Ugyanezért szoltam már én is anyósomnak. Ezen pörög mióta meghalt az a kis ártatlan gyerek, hogy jaj mikor lesz, meg , hogy lesz. Ezért állitottam le a témárol. Fel van háborodva. nagyon meglepődött mikor én meg mondtam, hogy teljesen egyetértek velük és valószínü én is így csinálnám a helyükben.

2012. jan. 27. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!