Egy nagyon negatív kérdés, sajnos?
Tegnap meghalt egy kedves ismerős pár kislánya, 3 éves volt. Pont annyi idős kismama volt a mi lagzinkon mint én most 32 hetes. Nagyon megvisel a dolog, nem is sokat aludtam, meg sratom is az a csöpp gyönyörü kislányt.
A kérdésem az, hogy ti el mennétek a temetésre?. A férjem nem akrja engedni, meg anyósom sem. Anyósom fölötti lakásban laknak , ők is nagyon jóba vannak a családdal.
Szörnyü lehet egy ilyen temetés. Ti mit tennétek?
En nem mennek el.
Szornyu lehet egy ilyen temetes es szivbol sajnalom de sztem most szem elott kell tartani a te babadat.
Ne menjél el!
Megkérdezhetem, hogy miben halt meg?
En sem tudnek nem elmenni.
Ez borzaszto, nagyon sajnalom.
Nehéz ebben állást foglalni, de leírok neked egy történetet, hátha segít döntened.
Gyerekkoromban elkezdtem nézni egy félelmetes filmet. Amikor már nagyon ijesztő volt, kimenekültem a szobából. Majdnem 1 évig folyamatosan a lehetséges, rosszabbnál-rosszabb befejezések foglalkoztattak, egy percre sem mertem egyedül maradni. Iszonyúan bántam, hogy nem néztem végig.
Tudom, hogy sántít a hasonlat. De ha téged foglalkoztat ez a dolog, akkor lehet, hogy jobb lezárni. A temetés egy olyan szertartás, ami segíthet ebben. Nyilván sírni fogsz, de talán utána fel tudod dolgozni az esetet. Állj meg egy kicsit hátrébb, úgy búcsúzz el a kislánytól. Szerintem rosszabb lenne, ha otthon emésztenéd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!