Egy nagyon negatív kérdés, sajnos?
Tegnap meghalt egy kedves ismerős pár kislánya, 3 éves volt. Pont annyi idős kismama volt a mi lagzinkon mint én most 32 hetes. Nagyon megvisel a dolog, nem is sokat aludtam, meg sratom is az a csöpp gyönyörü kislányt.
A kérdésem az, hogy ti el mennétek a temetésre?. A férjem nem akrja engedni, meg anyósom sem. Anyósom fölötti lakásban laknak , ők is nagyon jóba vannak a családdal.
Szörnyü lehet egy ilyen temetés. Ti mit tennétek?
Én is nemrég veszitettem el így a bnőmet!a mai napig megvisel!nagyon sajnálom Őket.én mindenképpen elmennék a temetésre mert ha meglát jól fog esni neki, de semmiképp nem állnék hozzá közel, hogy ne lássa a pocim, mert előtörnének benne a régi emlékek, és lehet hogy az nem kéne!
a lényeg én elmennék!
Én nem mennék. Egyrészt terhesen nagyon nem jó a hidegben álldogálni.
Másodszor pedig, mivel szomszédok vagytok, részvétet tudsz anélkül is kinyilvánítani, ha nem mész el.
Nehéz dolog ez, de szerintem én mindenképpen elmennék. Nagyon furdalna utána a lelkiismeret, ha nem.
Az anyuka meg, ha amúgy egy normális gondolkozású, biztos nem fog amiatt neheztelni, hogy te várandós vagy. Ez talán akkor lenne "jogos", ha az újszülött babáját vagy a magzatát veszítette volna el.
Az ő esetében az lenne kegyetlenség, ha egy kisgyerekkel mennél, bár ez ugye kizárt. Meg hát neki is van még1 gyermeke, akkor ennyi erővel őt sem akarná látni.
Istenem, de kegyetlen a sors! Megkönnyeztem ezt a kérdést :(
Ja amúgy én anno nagy pocakkal voltam temetésen, egy nagyon kedves kolléganőmén sajnos. Elég hideg is volt, de egyáltalán nem éreztem kellemetlennek. Az egész 1 óra volt, annyit ki lehet bírni. Bár tudom, sokan még 5 percet sem tudnak állni...
Aki nem menne el, azt lepontozzátok???? A véleményünket kérdezte.
Ritka primitív a pontozó
Utolso: nezd meg legyszives, azt is lepontoztak, aki elmenne. Vagy az te voltal "bosszubol"? Csak nem...
Off: sohasem azzal az 1-2 lepontozassal van baj. Egy-ket kronikus lepontozo nem sokat szamitana, ha az a masik 5-10-20 ember, aki valaszol es olvassa a tobbi valaszt hasznalna a felpontozast.
Ne haragudj Kerdezo, hogy eltertem a targytol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!