Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy nagyon negatív kérdés,...

Egy nagyon negatív kérdés, sajnos?

Figyelt kérdés

Tegnap meghalt egy kedves ismerős pár kislánya, 3 éves volt. Pont annyi idős kismama volt a mi lagzinkon mint én most 32 hetes. Nagyon megvisel a dolog, nem is sokat aludtam, meg sratom is az a csöpp gyönyörü kislányt.

A kérdésem az, hogy ti el mennétek a temetésre?. A férjem nem akrja engedni, meg anyósom sem. Anyósom fölötti lakásban laknak , ők is nagyon jóba vannak a családdal.

Szörnyü lehet egy ilyen temetés. Ti mit tennétek?

2012. jan. 25. 08:29
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
26%
Szerinted örülne az anyuka, ha látna téged nagy pocakkal, miközben az ő gyermeke meghalt? Nem hiszem.
2012. jan. 25. 09:38
 12/36 anonim ***** válasza:
84%
Egyrészt nem kell az első sorban állni, másrészt szerinted a gyászoló anyuka mennyit fog felfogni a külvilágból?
2012. jan. 25. 09:41
 13/36 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon sajnálom.Őszinte részvétem. Nehéz dönteni, én terhesen voltam temetésen (mamámén), a kisfiamnak nem lett semmi baja.Ha nem mentem volna el, egész életemben bántam volna. Még egyszer nagyon sajnálom szegény kislányt:(
2012. jan. 25. 09:50
 14/36 anonim ***** válasza:
78%

Én is nemrég veszitettem el így a bnőmet!a mai napig megvisel!nagyon sajnálom Őket.én mindenképpen elmennék a temetésre mert ha meglát jól fog esni neki, de semmiképp nem állnék hozzá közel, hogy ne lássa a pocim, mert előtörnének benne a régi emlékek, és lehet hogy az nem kéne!

a lényeg én elmennék!

2012. jan. 25. 09:53
 15/36 A kérdező kommentje:
Van egy elsős kisfia is. És nem hiszem, hogy valakit is fog látni az anyuka közvetleneket kivéve. Szerintem ilyenkor nyugtató inyekciót is kapnak. Rajtam meg kabátban egyébként sem látszik, hogy kismama vagyok. De biztos nem is fog látni. meg biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan lesznek a temetésen.
2012. jan. 25. 10:02
 16/36 anonim ***** válasza:
20%

Én nem mennék. Egyrészt terhesen nagyon nem jó a hidegben álldogálni.

Másodszor pedig, mivel szomszédok vagytok, részvétet tudsz anélkül is kinyilvánítani, ha nem mész el.

2012. jan. 25. 10:13
 17/36 anonim ***** válasza:
81%

Nehéz dolog ez, de szerintem én mindenképpen elmennék. Nagyon furdalna utána a lelkiismeret, ha nem.

Az anyuka meg, ha amúgy egy normális gondolkozású, biztos nem fog amiatt neheztelni, hogy te várandós vagy. Ez talán akkor lenne "jogos", ha az újszülött babáját vagy a magzatát veszítette volna el.

Az ő esetében az lenne kegyetlenség, ha egy kisgyerekkel mennél, bár ez ugye kizárt. Meg hát neki is van még1 gyermeke, akkor ennyi erővel őt sem akarná látni.

Istenem, de kegyetlen a sors! Megkönnyeztem ezt a kérdést :(

Ja amúgy én anno nagy pocakkal voltam temetésen, egy nagyon kedves kolléganőmén sajnos. Elég hideg is volt, de egyáltalán nem éreztem kellemetlennek. Az egész 1 óra volt, annyit ki lehet bírni. Bár tudom, sokan még 5 percet sem tudnak állni...

2012. jan. 25. 10:40
 18/36 anonim ***** válasza:
81%
Én elmennék, ha egy kedves ismerős párról lenne szó. Nem könnyű, valószínűleg jól esne nekik a részvétnyilvánítás. Ez olyan embertársi dolog szerintem. Tenni mást úgysem tud senki értük, igazából ezzel fejezi ki az ember, hogy osztozik a másik fájdalmában.
2012. jan. 25. 10:47
 19/36 anonim ***** válasza:
23%

Aki nem menne el, azt lepontozzátok???? A véleményünket kérdezte.

Ritka primitív a pontozó

2012. jan. 25. 11:01
 20/36 anonim ***** válasza:
11%

Utolso: nezd meg legyszives, azt is lepontoztak, aki elmenne. Vagy az te voltal "bosszubol"? Csak nem...

Off: sohasem azzal az 1-2 lepontozassal van baj. Egy-ket kronikus lepontozo nem sokat szamitana, ha az a masik 5-10-20 ember, aki valaszol es olvassa a tobbi valaszt hasznalna a felpontozast.

Ne haragudj Kerdezo, hogy eltertem a targytol.

2012. jan. 25. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!