Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy nagyon negatív kérdés,...

Egy nagyon negatív kérdés, sajnos?

Figyelt kérdés

Tegnap meghalt egy kedves ismerős pár kislánya, 3 éves volt. Pont annyi idős kismama volt a mi lagzinkon mint én most 32 hetes. Nagyon megvisel a dolog, nem is sokat aludtam, meg sratom is az a csöpp gyönyörü kislányt.

A kérdésem az, hogy ti el mennétek a temetésre?. A férjem nem akrja engedni, meg anyósom sem. Anyósom fölötti lakásban laknak , ők is nagyon jóba vannak a családdal.

Szörnyü lehet egy ilyen temetés. Ti mit tennétek?

2012. jan. 25. 08:29
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Itt most a pontok annyira nem számítanak. Mindenkinek van véleménye és kész. Ezért is tettem fel a kérdést. És gondoltam, hogy két fajta elmélet fog születni!

A lényeg! Volt itt anyósom és megtudta, hogy nagyon szenvedett a végére a gyerek már. És arra jutottunk, hogy akkor már nem szenved legalább. De ez akkor is nagyon rossz erzés. Még olyan kis ártatlan emberke volt. Gyönyörü nagy barna szemei , göndör barna fürtjeivel. Nagyon igazságtalan az élet.

2012. jan. 25. 11:16
 22/36 anonim ***** válasza:
55%
Szegény.Nagyon sajnálom!Igazságtalan az élet:'(Ránézek az alvó kisfiamra és bízom benne,h semmi baja nem lesz!:(Még egyszer őszinte részvétem!E.
2012. jan. 25. 11:43
 23/36 anonim ***** válasza:
29%

én a te helyedben nem mennék el..

megfogják érteni hogy a te állapotodban ez nem kötelező hogy ott legyél

hiányzik neked az idegeskedés,a sírás, stb stb..

ülj otthon a fenekeden az istenért, és próbálj megnyugodni mind a te mind a baba érdekében !

mellesleg, májusban meghalt férjem dédije, akkor a lányom pár hónapos volt, eszembe se jutott hogy elmenjek, igaz anyósom leordította a fejem, hogy illene elmenni ő majd sétálgat a babával a temetőben

egy gyereknek és ha úgy adódik egy kismamának semmi keresnivalója nincs a temetésen pláne csak ha az ismerősöd,

nem kell hogy felizgasd magad emiatt, és lehet hogy lepontoztak itt egy válaszolót azért mert azt írta hogy lehet részvétet nyílvánítani a házban is ha meglátod őket, ami ilyenkor természetes.

biztos nem fognak neked esni hogy : MIÉRT NEM JÖTTÉL EL A TEMETÉSRE?

ezt senki nem várja el egy lassan szűlő kismamától!

2éves kislány anyukája

2012. jan. 25. 12:42
 24/36 anonim ***** válasza:
20%

Engem nem érdekel, hogy lepontoznak, bár annak az anyukának is ez lenne a legnagyobb baja, aki most veszítette el a kislányát.

Primitív vagy pontozó. :-P

2012. jan. 25. 12:50
 25/36 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Neked is igazad van. Már itthol is nagyon kikészitettem magam, hogy meghalt az a gyönyörü kislány. Egész éjszaka szinte semmit nem aludtam, mindig azok a hatalmas szemei vannak előttem.

Beszélgettem egy kicsit a hugom anyósával és ő mesélte, hogy már volt két gyerek temetésen is sajnos és még a szüli halála után sem volt akkora szomoruság rajta mint egy gyerek temetés után. Attol félek, hogy annyira felizgatom magam, hogy beindul a szülés. (Egyébként is nagyon sokat idegeskedtem mostanában, más miatt. És megmondom őszintén össze is pakoltam a korházi cuccot ma.) Ha itthol maradok szerintem nem zaklatnám fel magam annyira mintha ott lennék. Végül is a családom nagyon nem akarja, hogy ilyennek ktegyem magam és lehet, hogy most az egyszer igazuk van.

Köszönöm a válaszokat.

A kislányra meg már az angyalok vigyáznak.

2012. jan. 25. 12:55
 26/36 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek szántam.
2012. jan. 25. 12:56
 27/36 anonim ***** válasza:
80%
Akkor viszont teljesen felesleges volt kiírni a kérdést, hiszen te magad érzed, hogy nem szeretnél elmenni. Igazából csak a gyászodat akartad kiírni magadból. Ezzel nincs semmi baj. A választ már magad is tudtad, lehet, hogy vártál itt valamiféle megerősítést. Ha úgy érzed, hogy nem lenne helyes elmenned, akkor ne menj.
2012. jan. 25. 12:57
 28/36 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! valószínü, hogy neked is igazad van. Még igazábol nem döntöttem el most sem, de inkáb az itthonmaradás felé hajlok.

Igen tudni akartam ti mit tennétek a helyemben!

2012. jan. 25. 13:03
 29/36 anonim ***** válasza:
35%
Biztosan jól esne nekik, ha elmennél, viszont így babát várva egyáltalán nem tenne jót neked, ha ott "felizgatnád" magad. Sztem ne menj el így!
2012. jan. 25. 13:11
 30/36 anonim ***** válasza:
29%

ma 12: 42 .-es vagyok

MIÉRT KELLETT LEPONTOZNI??????

MI ROSSZAT ÍRTAM??????

most már kezd ebből elegem lenni...

jobb ha azt írom a kismamának hogy igen menj el a temetésre, aztán vagy rosszul leszel vagy nem sírd ki a két szemed, az hiányzik neked !

ez jobb lett volna????

pontozzatok le mást ha nincs jobb dolgotok !

2012. jan. 25. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!