Volt aki egesz terhessege alatt verezgetett?
Figyelt kérdés
Keves pecsetelesre gondolok , heti szinten! Elmeselne mitol mi lett mikor szult?2012. jan. 24. 22:53
21/23 anonim válasza:
Maroshévíz (Gyergyószentmiklóstól kb.30-40 km, már nem emlékszem)
Igen, azt tudom, hogy otthon sokkal de sokkal egyszerűbben megy minden, nekem a nővérem az első babáját ott szülte a másikat itt Bp-en... hát ég és föld. Úgy tudom nagyon sokan járnak át onnan Szegedre, pl. terhesgondozásra és szülni is.
Itt most első körben az Inzulinrezisztenciát nézik meg (az általános hormonkép után)mert sokszor ez lehet az egyik oka a sikertelen próbálkozásnak illetve a gyakori vetélésnek. Egy jó endokrinológus-nőgyógyászt kellene keresni aki megnézi. Én is inkább ezt tartom valószínűnek, hogy ez+ a mióma miatt vetéltem el. De maga az IR is elég, mert az mindent borít hormonálisan.
Ti merre laktok?
22/23 A kérdező kommentje:
Kolozsvar mellett lakunk! Nekem egy nagyon jo dokim van, fiatal es minden vizsgalatra elkuldott! Igaz itt mindenert kell fizetni! Meg a dokinak is minden alkalommal! De megeri!
2012. febr. 10. 19:45
23/23 anonim válasza:
Sajnos a terhesgondozás, szülés itt is így van, ha valakihez járni akarsz az már a magánrendelőbe hív, és nyilhat a pénztárca. Ha a kórházhoz hív be akkor is szoktam adni... az elvárás itt is megvan, de nekünk olyan nehezen jött össze, hogy már ez a része nem érdekel, bár tudom, hogy a gyerekekre is lehetne költeni. Ha meg nincs választott orvosod és mész a szokásos vizsgálatra, órákig várhatsz a váróban, mert kutya sem néz rá. Olyat is tudok, aki reggel 8-ra odament, és dél körül hívták be egy egyszerű ultrahangra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!