Volt aki egesz terhessege alatt verezgetett?
Jaaa értem:-) Hát akkor nézd meg a hatóanyagot, és valami hasonlót keress. De a dokid biztos tudja.
Minden jót nektek!
Nincs, tavaly ilyenkor volt egy terhességem, de márciusban elvetéltem:-(
Most két kisfiú lakik odabent, és 32 vagyok, júniusban 33:-)
És te?
Azt megkérdezhetem, hogy honnan írsz?
Én is erdélyi vagyok :-) Csak tizen-évvel ezelőtt a mostani férjem itt tanult, aztán kicsalogatott maga mellé és azóta ide ragadtunk.
Hát sajnos koraterhességkor nehezen tudják megmondani, hogy mi történt, miért vetél el valaki. De nálunk bonyolult volt, eleve lombik terhesség, emellet PCO-m volt inzulinrezisztenciával, szedtem szívemre gyógyszert amiről elfelejtettek leállítani és azt hittem végig kell akkor szedni és ráadásul volt egy myoma göböm, ami a terhességgel együtt nagyon elkezdett nőni, és akár ez is lehetett a baj. Azóta nincs műtét, kezelem a PCO-mat a szívgyógyszert még nyáron elhagytam és megműtöttek, eltávolították a daganatot is, így pár rizikót kizártunk. 9 hetesek voltunk anno, de már két hete nem élt a baba mikor bekerültem a kórházba egy kis vérzés miatt. Haza sem engedtek, reggel 6:30-kor át is estem a műtéten.
Sajnálom a barátnődet, én kivizsgáltatnám magam hormonálisan főleg (bár biztos megtette) és utána genetikai vizsgálat, összeférhetetlenségi stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!