Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki egesz terhessege...

Volt aki egesz terhessege alatt verezgetett?

Figyelt kérdés
Keves pecsetelesre gondolok , heti szinten! Elmeselne mitol mi lett mikor szult?
2012. jan. 24. 22:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Kedden voltam dokinal azota megint reggellente egy kicsit barnasabb a valadek! Gondolom a vizsgalattol! remelem nem lesz semmi gond, mindent rendbe talalt!
2012. febr. 9. 06:14
 12/23 anonim ***** válasza:
Biztos minden rendben, ne aggódj (főleg, hogy voltál dokinál is) A váladékozás is lehet a vizsgálattól, nekem is utoljára amikor vizsgált ugyanez volt, utána két napig semmi, és majd folytatódott. Most megint ez a harmadik nap, hogy minden ok.Azért ennek a lactofeel-nek nézz utána, nem akarlak rábeszélni de ha folyamatosan barnázól jó lenne használni valamit. Én még így is nagyon tartok egy fertőzéstől de hát szerintem már mindenen parázok :-))))
2012. febr. 9. 11:01
 13/23 A kérdező kommentje:
Utana nezek! Nem tudom ha nalunk lehet kapni( nem magyarorszagon lakom). Koszi a valaszokat! Megnyugtattal!
2012. febr. 9. 11:04
 14/23 anonim ***** válasza:

Jaaa értem:-) Hát akkor nézd meg a hatóanyagot, és valami hasonlót keress. De a dokid biztos tudja.

Minden jót nektek!

2012. febr. 9. 14:56
 15/23 A kérdező kommentje:
Neked van mar gyereked? Most kisfiu vagy kislany? Hany eves vagy?
2012. febr. 9. 21:39
 16/23 anonim ***** válasza:

Nincs, tavaly ilyenkor volt egy terhességem, de márciusban elvetéltem:-(

Most két kisfiú lakik odabent, és 32 vagyok, júniusban 33:-)

2012. febr. 9. 22:28
 17/23 anonim ***** válasza:

És te?

Azt megkérdezhetem, hogy honnan írsz?

2012. febr. 9. 23:00
 18/23 A kérdező kommentje:
Elso terhessegem! Egy kislany van a pocimba es most toltottem a 25-t! Es erdelybol vagyok. Ha szabad megkerdezzem mitol veteltel el? Hany hetesen! Van egy baratnom aki 3 x egymas utan vetelt el es nem kapnak semmi okot
2012. febr. 10. 07:19
 19/23 anonim ***** válasza:

Én is erdélyi vagyok :-) Csak tizen-évvel ezelőtt a mostani férjem itt tanult, aztán kicsalogatott maga mellé és azóta ide ragadtunk.

Hát sajnos koraterhességkor nehezen tudják megmondani, hogy mi történt, miért vetél el valaki. De nálunk bonyolult volt, eleve lombik terhesség, emellet PCO-m volt inzulinrezisztenciával, szedtem szívemre gyógyszert amiről elfelejtettek leállítani és azt hittem végig kell akkor szedni és ráadásul volt egy myoma göböm, ami a terhességgel együtt nagyon elkezdett nőni, és akár ez is lehetett a baj. Azóta nincs műtét, kezelem a PCO-mat a szívgyógyszert még nyáron elhagytam és megműtöttek, eltávolították a daganatot is, így pár rizikót kizártunk. 9 hetesek voltunk anno, de már két hete nem élt a baba mikor bekerültem a kórházba egy kis vérzés miatt. Haza sem engedtek, reggel 6:30-kor át is estem a műtéten.

Sajnálom a barátnődet, én kivizsgáltatnám magam hormonálisan főleg (bár biztos megtette) és utána genetikai vizsgálat, összeférhetetlenségi stb.

2012. febr. 10. 16:22
 20/23 A kérdező kommentje:
sajnalom ami tortent!!! honnan vagy?itt egy kicsit mas a terhesgondozas mind magyarba!a sogornom ott el es tavaly szult!a baratnomnek mar van egy kisfia es a teso nem jon ossze!es most 2 kisbabad lesz egyszerre!hat gratulalok!mi is szeettunk volna ikreket!de igy is tokeletes!jovore hatha jon majd a kisteso!
2012. febr. 10. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!