Igaz az, hogy a lányos terhességek "rövidebbek", mint a fiúsak?
Figyelt kérdés
A kislányok idő előtt jönnek pár nappal, fiúk idő után pár nappal?2012. jan. 24. 15:19
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Én is sejtettem, de ma valaki kérdezte, mit várok és mikorra. Mondom kislányt és a dátumot. Erre, hogy ó az korábban lesz, neki két kislánya van és mindkettő 38. héten született. Nem mondtam neki semmit, de kicsit kétkedve fogadtam, és gondoltam, készítek egy magán-felmérést :) ami igazolta a gondolataimat.
2012. jan. 24. 19:19
12/14 anonim válasza:
hülyeség az egész.túlhordtam,indítani kellett,kislányom lett.barátnőm szintén túlhordta és indítani kellett neki,és kisfia lett.
13/14 anonim válasza:
Kislányom van: 41+1
Nővérem: kislány 39+3
Anyu pedig bátyámat, nővéremet és engem is a kiírt előtt szült.
Sőt, szobatársnőm is túlhordta a kislányát!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is!
2012. jan. 26. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!