Volt vetélésed? Ha igen hányadik baba lett volna? Csak kiváncsi vagyok, mert ugye azt mondják a terhességek 30-40%-a így végződik.
Kb. 9 hetesen elhalt a magzatom. :( Első baba lett volna. Azóta van már egy egészséges lurkóm!
Annyit hozzátennék még, hogy én azt is hallottam, hogy az első terhesség közül sok vetéléssel végződik, mert a szervezetben felgyülemlett mérgeket az embrió szívja fel. A következőnek így már "tiszta" a terep... :S Kíváncsi vagyok a válaszokra!
Az első : 18 éves :)
A második: 2008 nyarán 7 hetesen elhalt. 10 hetesen vettük észre. :(
A harmadik: rá két ciklusra újra teherbe estem. 6 hónapos a kisfiam.:))
2. vagyok
Október 20-án volt a műtét, november 17-én megjött a menzim, letelt a 6 hét, kontrollon a doki mindent rendben talált és így rá 1-2 napra összejött a baba. Karácsonykor már a pozitív tesztnek örült a család!!!
Úgy látom itt a 9 a bűvös szám!
Első babám 9 hetesen halt el!
Most van egy 8,5 hónapos kisfiam.
5 éve, 1.-3. babák lettek volna, nem meghatározható, hogy mikor haltak meg.
3 éve, 10 hetesen újra műtöttek.
Most van egy 1 éves kislányom, valójában ő lenne az 5. gyerekem, bár ha az első 3 megmaradt volna, elköttettem volna magam (valószínűleg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!