2 napja szorulásom van, mindent kipróbáltam, van ötletetek?
18 hetes terhes múltam, és a kezdetektől szorulással szenvedek és egyre rosszabb, most 2 napja nem sikerült,
ittam már meleg vizet, meleg tejet, kombináltam már szilvalekvárral.
Már nagyon elegem van ebből, valahol olvastam, egy doki válaszol-os fórumon, hogyha ezek nem használnak, akkor lehet tisasent szedni.
Ha jól emlékszem.
Próbálta valaki?
Dokim síel, nem szeretném a székletproblémámmal zavarni :D
Vagy van valami jobb ötletetek?
Köszönöm!
Megvárom a bableves robbantó hatását, ha nem jön be, akkor elmegyek gyógyszertárba, beszerzem a kúpot.
meg akor kipróbálom a lenmagot töményen kefirrel.
köszi mindenkinek!
Én is ezzel kínlódom és glicerines kúpot használok.Annyi, hogy elég kellemetlen, mert 1 perc alatt ingert csinál,de várni kell legalább 30 percet, hogy felolvadjon és csak akkor fog használni.
Mindenfélét kipróbáltam, de csak ez használt.
15:04-es vagyok, igen recept nélkül kiváltható, olyan 400 ft körül van!
Sok sikert!
Köszönöm , végül talpmasszázs után sikerült produkálnom, férjem hazajött, és gyorstalpalóban kitanulta internetről :)
itt a link,ha esetleg valaki rászorulna :)
de a kúpot kiváltom.
Hát igen :D, tegnap sikerült véglegesen megkönnyebbülnöm, és 2 kilóval lettem könnyebb, senkinek nem kívánom.
Bableves a király D:D:D
Ma voltam dietetikusnál, ő még javasolta a savanyú káposztalevet, meg a parilevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!