Szorulásom van. Szerintetek kipróbálhatom a Naturland salaktalanító teát?
Figyelt kérdés
Meghajtani biztos nem fog, mert a hashajtók se segítenek:(. Csak olvastam, hogy salakanyagok kerülhetnek a véráramba, de hát azok normál esetben is így távoznának (széklettel), én meg a szorulást szeretném csökkenteni. Nem értem, miért árthat ez a babának, meg mi köze a véráramhoz...
Szerintetek árthat?
2011. jún. 30. 20:09
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mik vannak benne, de természetes dolgok sem működnek?
Tegnap beleittam a kovászos uborka levébe (imádom az ecetes leveket, a csemegéét is meg szoktam inni), rendesen meghajtott.
A reggeli ecetes-mézes víz is segíthet.
2/5 anonim válasza:
Mindenféle méregtelenítés tilos terhesség alatt,márpedig a salaktalanító tea az méregtelenít.
Iszonyat szorulásos voltam,két dolog vált be Tamarin lekvár és glicerines kúp.
3/5 anonim válasza:
A leghatásosabb és nekem a nőgyógyászom ajánlotta: Hunyadi keserűvíz. Gyógyszertárban lehet kapni. De a Mira víz is ilyen. Reggelente 1 dl, és egy nap múlva semmi bajod. Addig lehet csinálni amíg szükséges :-))) Nekem bejött!
4/5 anonim válasza:
Nekem a turmix jött be. Minden reggel iszom egy nagy pohárral (5 deci). Gyümölcs, tej, natúr joghurt, 1tk lenmag, 2 tk zabpehely vagy zabkorpa. Ez a rostmennyiség mindig segít, előtte a Laevolac-ot iszogattam, az is jó volt.
5/5 anonim válasza:
Tamarinlax, Laevolac sem jött be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!