Mas is erezdte mar ugy, hogy NA MOSTMAR ELEG?!
24 hetes kismama vagyok. Hetente minimum 2x meglatogatjuk a parom szuleit, mivel ok laknak hozzank kozelebb. A legutobbi alkalommal viszont annyira felidegesitettem magam anyosom miatt, hogy rosszul is lettem, le kellett fekudnom egy par percre, mert azt hittem elajulok.En eleg turelmes alkat vagyok, de most tenyleg betelt a pohar. Akarmit mondok az anyosomnak a babaval kapcsolatban,az tuti, hogy o annak az ellenkezojet mondja. Pl. Jajjj biztos valami nem stimmel, alig van hasad....,Minek megvenni a kisagyat mielott megszuletik a gyerek, aztan majd adhatjatok el ( babonas az oreglany).....Miert nem akarok harom kereku babakocsit, az szazszor jobb mint a 4 kereku, o mar csak tudja mert a Pistanak a volt felesegenek is olyan van, szoval az a legjob......Ja es a kedvencem, amikor megkerdezte, hogy tudjuk e mar mi lesz a neve a kisfiunknak. Mondtam, hogy igen ugy fogjak hivni, hogy Benjamin Noel. Na erre: Jajjjj, hat nem szegyellem magam, hogy ilyen nevetseges neveket talalok ki szegeny gyereknek, raadasul nem is egyett, kettot, hogy fogjak majd szegenyt csufolni az iskolaba. Miert nem hivjuk inkabb Jakobnak?!
Na es ezeket hallgatni 5 oran keresztul nem valami kellemes, ugyhogy elhatarozdtam, ha megharagszik ha nem en most egy idejuig nem megyek hozzajuk az biztos
Szóval másnak is van anyós gondja. Az enyém régen olyan mézes-mázas volt míg meg nem szültem. Igaz régen is csak kihasznált minket, de már nyíltan. Az unokája nem érdekli. Utoljára 3 hetesen látta, most 11 hós. A férjem a lakás tulajdonosa ahol lakik és kitalálta, hogy ezentúl mi fogjuk fizetni a számlát és fenyegetőzik vagy nagy jelenetet csinál, hogy őt senki sem szereti. 10 percre lakik sajnos.
Én soha nem hittem, hogy így leszek anyóssal.
Szerintem te is legyél épp fáradt mikor mentek hozzájuk.
Irigylem akiknek nincs anyósuk.
Na ugy latom, ez az anyos kerdes nagyon elterjedt problema :)
Tenyleg nem tudom, hogy mit gondolnak magukrol?!Az enyem is eltervezdte mar, hogy ha meg lesz a baba akkor en 3 honap utan nyugodtan vissza mehetek dolgozni mert majd o mindennap vigyaz a kicsire. Hat a lo...szt! En nem neki hanem magamnak szulom azt a gyereket konyorgom.Mar azt is elore eltervezdte ha hozzuk haza a picit a korhazbol akkor majd ugorjunk be hozzajuk ebedre, o majd addigra osszehivja az egesz familiat es akkor mindenki megnezheti az unokajat
Jól is teszed ha nem mész hozzájuk! Egyébként szerintem nem Neked kéne a sarkadra állni és leállítani, hanem a férjednek/párodnak.
Nyugodt, boldog babavárást :))
Jajjj ne ez borzasztó!
Hát nagyon sajnállak.
Kórházból egyből hazavigyétek a babát,nehogy oda a familiához.
De akkor meg lehet,hogy a nyakadon fog lógni egésznap.
S még a szűrét se fogod tudni kitenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!