Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon aggódom. Miért kisebb,...

Nagyon aggódom. Miért kisebb, mint kellene?

Figyelt kérdés

Írtam ki tegnap este kérdést,nem nagyon kaptam választ.

Tegnap votlam dokinál, mensi szerint 9 hetes kismama vagyok, ultrahang szerint azt mondta a doki,hogy megfelelő a méret egy 8-9 hetes terhességnek. De ahogy utánanztem elbizonytalanodtam.

CRL: 13 mm

Később foganhatott, 30-32 naposak a ciklusaim, és 17. napon éreztem peteérést.

2012. jan. 24. 09:27
 1/8 anonim ***** válasza:

"Később foganhatott, 30-32 naposak a ciklusaim, és 17. napon éreztem peteérést."

Ezért.

2012. jan. 24. 09:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Miért aggódsz? Ha fejlődik, nincsen gond. 3-4 nap is sokat számít.

Nyugodj meg, az, hogy kisebb, az nem feltétlen jelent bajt! Ahogy az első írta, pontosan az az oka, amit leírtál.

Ne stresszelj már ennyire!

2012. jan. 24. 09:44
 3/8 anonim ***** válasza:
27%

Ne aggódj. Ilyen nincs, hogy kisebb vagy nagyobb, mint "kellene"!!! Ez butaság. Szép is lenne minden nőnek pontosan miliméterre ugyanakkora babája lenne. Az én babám is mindig pár nappal le volt elvileg maradva az átlaghoz képest, most meg nagyobb mint az átlag. :) Behozta. Az elején kisebb volt most meg nagyobb picit. De ő ekkora és kész. Nem lehet mindig mindenen aggódni. Növöget ő a saját kis ütemében. Nyugi és boldog baba várást.

25+2 hkm

2012. jan. 24. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
39%

Miért szerinted mennyinek kellene a nagykönyv szerint? Tudod ha ilyen kis dolgokon aggódsz akkor a terhesség végére kikészülsz!

Nekem pl 8-9 hetesen volt 16 mm-es, úgyhogy bőven jó, minden gyereknek más a mérete, ez függ attól is hogy a szülőknek milyen a testalkatuk stb. Lazíts és élvezd a babavárást, ne a méretekkel foglalkozz, majd megnő.

2012. jan. 24. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Én tegnap voltam uh-n és tegnap töltötte a 8 hetet a kisbabám, és kereken 10 mm. Nekem azt mondták ez megfelelő. Úgyhogy szerintem ne aggódj.
2012. jan. 24. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, tökéletes! Ennél csak több izgulni való lesz a terhesség alatt. Hidd el, többet ártasz azzal, ha idegeskedsz!
2012. jan. 24. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak: de igen, az elején minden baba milliméterre ugyanakkora, később kezd csak eltérni a növekedésük. Csak így tudják az orvosok megállapítani hogy pontosan hány hetes a terhesség.

Biztos hogy azért más a mérete, mert máskor fogant.

2012. jan. 24. 11:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyosak vagytok. Van már egy kislányom,vele eszembe nem jutott ilyeneken aggódni,csak elővettem a kiskönyvet,mekkora volt ő ilyenkor illetve találtam egy táblázatot a neten.

Fránya internet átka:):):):))

Köszi mégegyszer megnyugodtam:):):):)

2012. jan. 24. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!