Nehezen mertem feltenni a kérdést, ne nevessetek kérlek. Egy 9 10 éves fiúnak nagyjából mekkora a fütyköse? Picinek találom a fiamét, a férjem meg kiröhög, de én aggódóm hogy később is kisebb lesz az átlagnál.
Picinek találom a fiamét, a férjem meg ki röhög hogy ilyennel foglalkozom, de én aggódom hogy esetleg kisebb lesz neki az átlagnál.
Kisbabaként is a hasonló babáknak nagyobb volt (már akiét én láttam). Nyilván nem ezt nézem másoknál, de egyszer egyszer lát ilyet az ember az orvosi váróban.
Szerinted a méret a lényeg? Miért lenne baj, ha kicsi? Ha lányod lenne, akkor azon aggódnál, hogy ne legyen kis melle? Merevedéskor többszörösére dúzzad, gondolom ezzel a dologgal már te is találkoztál. Akkor meg nem mindegy, hogy amúgy mekkora? És, ha történetesen valóban nagyon kicsi, akkor tudsz rajta segíteni? Mert én nem tudok fütyinövelő technikáról, már olyanról, ami hatásos lenne.
Ne aggódj ezen, nyugodj bele és fogadd el. Olyan, amilyen.
Igen a lányomnál meg attól félek hogy kicsi lesz a melle. Az enyém is az.
Ha merevedése van akkor is kicsinek találom. Nem tudom más fiuknak mekkora olyankor (nyilván azt nem láttam), de neki kb. 6 cm első pillantásra, Annyira nem nézek már oda.
Akinek hasonló korú fia van, mekkora nekik nagyjából?
Jaj de jó valaki végre komolyan is veszi a kérdésemet és hasznos válasz is írt. Köszönöm.
Azért a többieknek is köszönöm.
Szerintem nem szabad emiatt aggódnod.
Először is, a kisfiad még óriási testi fejlődés előtt áll, nem lehet tudni, melyik része mekkorára nő. Például egy mindig apró, törékeny kisfiúból 18 éves korára könnyen lehet 190 cm magas izmos, erős férfi, és fordítva is lehet: az oviban mindig a legnagyobb volt, aztán iskolában a többiek lassan lehagyják és ő "csak" 170-172 körülire nő.
Ugyanígy van ez azokkal a fránya kukacokkal is: senki meg nem tudja mondani egy ötéves kisfiú méreteiből, hogy mekkora lesz nagykorára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!