3 es fel honapos babam orraban minden nap van valami mar kisebb kora ota-de nem folyik. Mar volt dokinal 3 hete, de most megint aggodom. Ez natha akkor? Neha tusszent is nap kozben, nem kohog-csak mikor tejcsi jon fel, es nincs laza. Vigyem dokihoz?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 09:49
1/3 anonim válasza:
Én babámnak is van az orrában mindig valami,én többnyire azt veszem észre,hogy ők azt kitüsszentik.Ha elérem,fülpiszkálóval ki szoktam szedni.Ha nem náthás,nincs láza nem vinném orvoshoz.Végül is nekünk is mindig van...
2/3 anonim válasza:
Teljesen normális ne aggódj! A kislányom 3 hónapos, a doktorbácsi kijött hogy beadja az oltást és akkor kérdeztem hogy normális-e mert tüsszög néha és kicsit szürcsög is. Neki is van néha fehér "takony" az orrában de nem folyik. Azt mondta ez normális, mert sok a nyála ilyenkor a babáknak, ettől szürcsög, azért tüsszög hogy tisztítsa az orrát, a váladék meg tej. Persze megvizsgálta, de mivel egészséges, nem kell aggódnom emiatt.
Ha nincs láza a babádnak, ne vidd orvoshoz szerintem, mert még ott kap el valamit. Ha jókedvű, akkor biztos nem beteg.
Sok egészséget és jó babázást! :)
3/3 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszokat!dragak vagytok,megnyugszom...szep napot.
2010. jan. 8. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!